Amikor reggel felébredsz, örülsz az új napnak? Vannak rövid- és hosszútávú céljaid? Este boldogan, elégedetten térsz nyugovóra?
nem. Reggel amikor felkelek az első gondolatom, hogy remélem felrobban ma a munkahelyem, vagy valaki frontálisan belém jön odafele menet... sajnos egyik se történik meg.
Nap végére amikor hazajövök, akkor kb csak nézek ki a fejemből, írogatok itt hülyeségeket és megyek aludni.
rövidtávú célom, kibírni a napokat a melóhelyen. Hosszútávú. Kibírni a heteket.. még hosszabb távú: kibírni a hónapot a következő fizetésig és venni egy fegyvert meg töltényt bele. Sajnos a hitelkezelő mindig megelőz és levonja a hitelt alig a fizetés megérkezése után 30 perccel, így esélyem sincs fegyvert venni.
Reggel:először is szívrohamot kapok az ébresztőre aztán leesik hogy mi is van és egyből beüt a f_szom-az-egészbe
érzés ami egész nap kitart.
Rövidtávú cél:megtanulni profilból fejet rajzolni.
Hosszútávú cél:abszolút semmi.Komolyan,nincs semmi jövőképem.
Este:maximum akkor örülök amikor bemászok az ágyba és elalvás előtt még tudok mindenféléről képzelődni.Viszont ilyenkor agyalok azon is hogy holnap mi fog történni és hogy mennyire sz_r lesz.
Bocsi hogyha valakinek ezzel a válasszal elvettem az életkedvét :D.
Reggel (hétköznap) utálok felkelni. Egyrészt a 7 óra az nagyon korai, másrészt utálok bemenni az iskolába a retardált osztálytársaim közé.
Az estéket szeretem, közülük a pénteki a legnyugodtabb, mert tudom, hogy a hétvége jön. Pénteken és szombaton kívül viszont minden este ott van bennem, hogy sajnos másnap megint koránkelés és suli.
Rövidtávú célom egy van, ami fontosabb, hosszútávú kettő is, de ezeket most nem szeretném így nyilvánosan leírni.
Semmit nem érzek se reggel sem este.
Mindig elégedett vagyok, soha nem stresszelek.
"Vannak rövid- és hosszútávú céljaid? "
Vannak, persze. Esténként átgondolom a fontosabb dolgokat amiket tenni fogok másnap, reggel meg egyáltalán nem jár az agyam.
Reggel a "miért kellett felkelnem?" megy, este pedig a "remélem nem kelek fel".
Célom pedig a precizitás melóban, ezzel pedig a sok pénz keresése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!