Amikor reggel felébredsz, örülsz az új napnak? Vannak rövid- és hosszútávú céljaid? Este boldogan, elégedetten térsz nyugovóra?
Figyelt kérdés
2016. szept. 27. 19:07
12/14 anonim válasza:
1, Nem; 2, Igen, mindig este otthon jutnak eszembe megoldások dolgokra, amit másnap megpróbálok kivitelezni. Csak ezek hajtanak, semmi más; 3, Nem, mert mint a 2.-ban írtam, nekem ekkor kezdődik az élet. Amúgy örök elégedetlen vagyok.
13/14 anonim válasza:
Nem örülök, mert morcos vagyok, amiért nem murdáltam meg álmomban. Nincsenek céljaim. Esténként úgy fekszek le, hogy remélem nem ébredek fel másnap.
30/N
14/14 A kérdező kommentje:
Szívemből szóltál #13. :(
2016. szept. 28. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!