Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Fény derülhet valaha az...

Fény derülhet valaha az igazságra és lehetnek-e még változások? Férfiak, ezt a folyamatot ördögi körnek nevezitek?

Figyelt kérdés
Valaki próbálkozik több nőnél is. Visszautasítást kap, de nem konkrét indokkal, hanem alapvető kerüléssel, kirekesztéses alapon. Amikor ez többször megtörténik, az illető újra és újra lépéseket tesz, aztán ez ismétlődik. Ír egy fórumra, ahol az élet adta léehetőséget kihasználják a nők és mivel sokan vannak és nincs rájuk bizonyíték, hogy a felevtés valós, ők a tisztelet a kivételnek kaetgória mögé bújnak láttatlanul. De nem bizonyíták az ellenkezőjét. csak írnak valamit. Persze tudjuk, hogy írni bármit lehet. Utána az életben, az optimizmus fenntartása miatt a delikvens újra megpróbálkozik, de tudja , hogy nem hibázott és ismét ez a vége. Nyilván tudják a nők is, hogy végtelenségig ezt nem lehet folytatni, valahol meg kell állni. provokálni egymást nem lehet. Támadni nem lehet. Szépen ír valéaki és újra hülyére veszik. Ha valaki gondosz, márpedig ez a világ megváltozott, az ellen harcolni kell és legyőzni. Nem pedig újra érzelmeket táplálni. A gonoszok ellen, hol tápláltok ti érzelmeket? Értitek? Nyilván tudják a nők, hogy "végtelen" számba vannak és azt használják ki, hogy a tisztelet a kivételnek szót használják védőfalnak. Ezen az alapon, örökre bújtatva maradnak a problémák. Egy jó testi adottságú könnyen van, mert ő választ ő van döntési helyzetben. Egy szórakozóhelyen mikor kell neki küzdenie azért, hogy valakivel lefeküdhessen? Ellenben azokkal az emberekkel, akiknek rá szüksége lenne, csak küzdeni, próbálkozni tud. Milyen dolog az, hogy bármelyik férfinak a boldogásga életében fel kell mutatni valamit és le kell tenni az asztalra.
2017. jún. 4. 11:51
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A szeretetnek és törődésnek nem a pénz a metaforája! Hozzád hasonló dolgokat csak a képmutatók írnak! A nőknek ez tetszik, amit írsz. De ha beléjük költözne egy angyal, akkor lenyomnának, mint a bélyeget.

Az nem az én szerencsétlenségem, hogy pénzes férfiakhoz helyezkednek a nők. Mit nevezel te átlagosnak? Azt aki olyan ronda, hogy nem kell senkinek? Ezért legyek vele, hogy csak legyen valakim?

A szép nőnek miért nem jó az átlagos férfi?

Hova ez a kérdés? Én magam se vagyok átlagos. Ha már itt tartunk. Hoppá. Kategória ide vagy oda, ez van haver:) A pénz az ösztönző meg a pompa. Láttál már vén trotty mellett jó nőket? Én igen:) Gazdag öreg bácsi volt.

2017. jún. 8. 15:08
 22/27 anonim ***** válasza:

:D

Miért zavar az téged, hogy sok nőnek fontosabb az egzisztencia, mint az érzelmi és egyéb vonzalom?

Foglalkozz olyan nőkkel, akiknek elég a két szép szemed!

Reménytelen eset vagy.

Próbáltál már személyesen ismerkedni? Vagy csak a fészbukon ráírsz egy nőre, és úgy gondolod, hogy ennyi elég ahhoz, hogy este már az ágyadba legyen?

Van apád? Nem mesélte még el, hogy hogy ismerte meg édesanyádat?

Járj emberek közé, legyél kedves, magabiztos, ápolt, humoros, jó társalgó, mosolyogj, és lesznek barátnőid!

A másik út, hogy öregségedre nagyon gazdag leszel, és neked is lehet 20 éves bombanő csajod 70 évesen.

Ez tényleg csak a te problémád, hogy képtelen vagy ismerkedni. Még az állatvilágban sem úgy működik, ahogy te elképzeled. Ott is a hímnek valamivel fel kell kelteni a nőstény érdeklődését. Vagy a rikító tollazatával, vagy az erejével, vagy a hangjával. Ott sem úgy működik, hogy csak úgy random megmászhatja bármelyik hím bármelyik nőstényt.

Neked miért nehéz ezt elfogadni?

2017. jún. 8. 17:58
 23/27 anonim ***** válasza:

" Én magam se vagyok átlagos."

Beszélni azt bárki tud, de bizzonyítani képes vagy?

2017. jún. 8. 20:27
 24/27 A kérdező kommentje:

22-es: Ez a primitívség jele, hogy az állatvilághoz hasonlítod az embereket. Az állatok nem tudnak úgy gondolkodni, teremteni stb.. Az emberek igen. Az emberben lehetne gerinc is a haszonelvűség helyett. És akkor a szép nő sem gondolkozna folymatosan az eszével, hanem helyette a szívével! És akkor már megkapták volna páran. Ezt nehéz elfogadni?

Úgy látom az igazság fájdalmas. Ugyanis az a nő, aki a kigyúrt milliomosokra hajt, azzal hiába kerülsz egy társaságba vagy próbálsz vele akárhol ismerkedni. Frusztrált és a semmiből is azt veszi észre , hogy próbálkozol. Egyből elmenekül vagy felveszi a bunkó pléhpofát. Aztán vagy harcolsz vele, de abból tragédia lehet, vagy elnegeded és elmész onnan, de akkor csak van egy negatív tapasztalatod. Nem elég jól látod ezt a világot.

Utolsó: A nő és a férfi teljesen más testi kategóüriában mérhető. Nyilván a férfinek nem kell hogy bomba feneke legyen és nem csináltatja meg a melleit, mint az ellenkező nem képviselője. De attól még az ellenkező nem képviselője hozzáillik bárkihez, aki normálisan néz ki. Csak mivel elkorocsosult a világ, az ellenekző nem a sokszor a tudása helyett a testével kecsegtet a pénzesen felé és azok nyújtanak, hogy ezt megkaphassák. Teljesen más a 2 fél szerepe. De a szép nőhöz mérten nem vagyok átlagos. Olyan vagyok, mint ő, de már ahogy mondtam a 2 különböző fél NEM mérhető fel kategóriában. Ezt a nők is tudják és ezért is jün képbe a 70 éves öregembernek a sok pénze, aminek esetén az öreg testet is elszórakoztatják. Ez undorító. Szégyen. Egyre nagyobb annak, aki jól látja ezt a világot.

Bizonyíthatok, de a szép nő is bizonyítson.

2017. jún. 9. 13:13
 25/27 anonim ***** válasza:

"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"

Végre! Úgyis visszajön...

2017. jún. 9. 16:07
 26/27 anonim ***** válasza:

24#

Beszélsz össze-vissza, hablatyolsz, tereled a témát, de még mindig nem bizonyítottál semmit.

2017. jún. 9. 16:38
 27/27 anonim ***** válasza:

Épp te nem látod jól a világot! A francnak kell olyan nő, aki kigyúrt milliomosokra vadászik, ha én nem vagyok kigyúrt milliomos. Jó nekem a szomszéd Erzsi is, és akkor nem ér csalódás, nem leszek frusztrált.

De érdekes módon én tudok ismerkedni bárhol, bármikor. Bejártam fél Európát, volt szép bosnyák és litván barátnőm, itthon is szinte az ország minden szegletében volt barátnőm, ebben a pultostól a tanárnőig minden volt, de azt is elmondom, hogy rúdtáncos bombanő barátnőm is volt már, pedig nem vagyok kigyúrt milliomos, sőt...

Az a baj, hogy általánosítasz! Sok kedves, aranyos lány van, csak meg kell találnod!

Persze már egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy veled nem áll szóba senki, de ez nem az elméleted igazolása!

A hibát elsősorban magadban kell keresni!

Én fölöslegesnek tartom, hogy ebben az értelmetlen vitában részt vegyek a továbbiakban, de neked tanácsolnám, hogy menj el egy pszichológushoz, hátha fényt gyújt a pici fejedben!

2017. jún. 9. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!