Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Fény derülhet valaha az...

Fény derülhet valaha az igazságra és lehetnek-e még változások? Férfiak, ezt a folyamatot ördögi körnek nevezitek?

Figyelt kérdés
Valaki próbálkozik több nőnél is. Visszautasítást kap, de nem konkrét indokkal, hanem alapvető kerüléssel, kirekesztéses alapon. Amikor ez többször megtörténik, az illető újra és újra lépéseket tesz, aztán ez ismétlődik. Ír egy fórumra, ahol az élet adta léehetőséget kihasználják a nők és mivel sokan vannak és nincs rájuk bizonyíték, hogy a felevtés valós, ők a tisztelet a kivételnek kaetgória mögé bújnak láttatlanul. De nem bizonyíták az ellenkezőjét. csak írnak valamit. Persze tudjuk, hogy írni bármit lehet. Utána az életben, az optimizmus fenntartása miatt a delikvens újra megpróbálkozik, de tudja , hogy nem hibázott és ismét ez a vége. Nyilván tudják a nők is, hogy végtelenségig ezt nem lehet folytatni, valahol meg kell állni. provokálni egymást nem lehet. Támadni nem lehet. Szépen ír valéaki és újra hülyére veszik. Ha valaki gondosz, márpedig ez a világ megváltozott, az ellen harcolni kell és legyőzni. Nem pedig újra érzelmeket táplálni. A gonoszok ellen, hol tápláltok ti érzelmeket? Értitek? Nyilván tudják a nők, hogy "végtelen" számba vannak és azt használják ki, hogy a tisztelet a kivételnek szót használják védőfalnak. Ezen az alapon, örökre bújtatva maradnak a problémák. Egy jó testi adottságú könnyen van, mert ő választ ő van döntési helyzetben. Egy szórakozóhelyen mikor kell neki küzdenie azért, hogy valakivel lefeküdhessen? Ellenben azokkal az emberekkel, akiknek rá szüksége lenne, csak küzdeni, próbálkozni tud. Milyen dolog az, hogy bármelyik férfinak a boldogásga életében fel kell mutatni valamit és le kell tenni az asztalra.
2017. jún. 4. 11:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

[link]

A bombanő himnusz.

2017. jún. 4. 12:43
 12/27 A kérdező kommentje:
10-es: Ki tehet róla nagyokos? Hát nem ők azok, akik miatt meghiúsul az együttlét? Ha felkínálkoznának és visszautasítanám őket, akkor lehetnék én a hibás. Egy ismerkedés alatt bármibe bele lehet kötni, azt használja ki az a nő, aki válogathat.
2017. jún. 4. 12:49
 13/27 anonim ***** válasza:
Te szoftverhibás vagy, de nem kicsit.
2017. jún. 4. 12:50
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, értem már. Tehát, ha én bemegyek a boltba és megkérem az eladót, hogy adjon egy kiló kenyeret, de fizetni nem vagyok hajlandó érte, de ő nem adja oda a kenyeret, akkor ő lesz a hibás, ha éhenhalok?
2017. jún. 4. 12:54
 15/27 A kérdező kommentje:

13:as. Micsoda szöveged van. Menj ki az utcára nézd már meg hogy ott vagyok-e.

14: Na látod ezért tartunk itt. Ilyen egy tipikus nő beteg felfogása. Ez a kihasználás alapja. Mióta árucikkel egyenlő egy nő(hús-vér ember)? Ráadásul úgy hogy tagadja, miszerint a pénz határozza meg. Az fájdalmas, ha prostizzák, de az jólesik, ha fizetnek neki és ettől teszi függővé a kapcsolatot. Hogy is van ez?

Azt amit valaki az utcán elkér(nő), azt elkéri, elfogadja a plázában stb. Ugyanúgy pénzbe kerül. Csak az egyik itt, a másik ott. Egzakt módon mi különbség van, gondolod ezt nem látják át a férfiak? Miért nem veszi meg magának?

Jó kis példa volt, hogy a kenyérhez hasonlítottad a nőt. Van itt egy női troll. Ő a 3-as válaszoló. Most ő is bújik. Múltkor elárulta, hogy minek alkalmazkodjon a pénztelenséghez, ha kap havonta egy milliót. A hülye nem, tudja, hogy felismerem az írását.

2017. jún. 4. 13:01
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Az csak a te beteg elmédben jött létre, hogy én azt állítottam, hogy a nőkért pénzel kell fizetni.

A példában a kenyér a nő metafórája, a pénz pedig az önbizalom, a tisztelet, a jó személyiség, az ápoltság és a humor metafórája. Ezekkel a tulajdonságaiddal tudod "megvenni" a nőt.

2017. jún. 4. 13:07
 17/27 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy te beteg vagy, egy álomvilágban élsz. Felnőtt létedre nem vagy képes elfogadni a valóságot, ostobaságokon töröd a fejed reggeltől estig.

Próbálkozz a "saját kategóriádban" csajozni, ne álmodozz fotómodellről, ha egy nagy nulla vagy!

Az állatvilágban is megy a harc a párzás jogáért, de ott az erő dönt általában, és valószínűleg egy ilyen világban se sok esélyed lenne.

Legyen egy jó szakmád, keress sok pénzt, legyen egy kis értelem a szemedben, tanulj meg jó kapcsolatokat kialakítani, tanulj meg beszélgetni az emberekkel, legyél kedves, és rögtön nagyobb lesz a választék. Addig érd be a jelenlegi lehetőségeiddel!

Írd már le légyszíves, hogy hogy szoktál nőzni? Hány nőnél próbálkoztál már? Magadban látsz-e valamilyen hibát, amiért nem megy a szekér? Hány éves vagy? Szoktál emberek közé járni, vagy csak elméleti síkon nőzöl a monitor előtt?

Te egy olyan világot képzelsz el magadnak, hogy kinézel egy jó nőt, füttyentesz neki, és már este az ágyadban lesz? Tényleg nem értelek.

2017. jún. 4. 13:14
 18/27 A kérdező kommentje:

16: Ha neked a kenyér metaforája a nő és a férfié pedig a pénz, akkor bizony te vagy a demokrácia által beszippantott, rendszer által elkorcsosult, tapintatlan beteg állat! Kommunizmusba kellene tenni, ahol megtanulnád a mindenki egyenlő elvét és kivernéd a a fejedből a pénz metaforát a férfiakat tekintve! És akkor nem létezne a prostitúció sem, aminek örülnek sokan és ami házasságokat tesz tönkre!

17: Semmilyen álomvilág nincs. csak annak látszik, mert az a trendi, hogy a nők kihasználhatják azokat a férfiak, akik a mai rendszerben nem számítanak férfinak a pénz nélkül!

Hús -vér ember a nő és a férfi is! Még ha ez sok mindenkinek nem tetszik! Akkor is így van. Testet-testért. Nem pedig testet pénzért! Ezt tanuld meg. Nem elég , hogy bekerültek a nők a munkahelyekre 1913-ban és egyenjogúság lett, még a pénz alapján is válogatnak. Hát így már nem lehet rajta, csodálkozni ha termelő munkásokat és kiskeresetűeket semmibe veszik! Ember, nézz körül! Nézz a saját lelkedbe! Jó ez a világ, ahogy van???!!! Mindketten tudjuk a választ. már csak az a kérdés, hogy akarunk e tenni ez ellen. Vagy odaadjuk a mindenható kezébe a dolgot. Lehet hogy ő nem a gondolatokat változtatja meg hanem valami mást tesz. Akkor nem lesz milliomos vállalkozóval utazgatás a jó nőnek. De a gyári munkás sem lesz magányos! Senki sem. Ha egyáltalán megmarad a föld.

2017. jún. 7. 11:50
 19/27 anonim ***** válasza:

18#

Szövegértés egyes. Hol írtam olyat, hogy a pénz a férfi metafórája? A pénz a szeretet, törődés...stb metafórája.

2017. jún. 7. 14:52
 20/27 anonim ***** válasza:

Akkor költözz el Pápua Új-Guineára, ott még nem elvárás a 6-os BMW. Elejtesz egy repülőkutyát, és a törzs legjobb nője a tiéd. ;)

Azért akkor sem értelek. Én is melós vagyok, mégis sok nőm volt már. Persze nem Kelemen Anna és Zimány Linda volt az ágyasom, hanem a helyi falusi lányok, de nem érzem úgy, hogy hiányt szenvednék bármiben is. Nem kell itt mindenkit okolni a szerencsétlenséged miatt. Keress magadhoz való lányokat!

Hány éves is vagy? Volt már csajod? Miért nem jó neked egy átlagos lány? Van sok rendes, normális csaj, akinek jó a gyári munkás is.

2017. jún. 7. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!