Fény derülhet valaha az igazságra és lehetnek-e még változások? Férfiak, ezt a folyamatot ördögi körnek nevezitek?
13:as. Micsoda szöveged van. Menj ki az utcára nézd már meg hogy ott vagyok-e.
14: Na látod ezért tartunk itt. Ilyen egy tipikus nő beteg felfogása. Ez a kihasználás alapja. Mióta árucikkel egyenlő egy nő(hús-vér ember)? Ráadásul úgy hogy tagadja, miszerint a pénz határozza meg. Az fájdalmas, ha prostizzák, de az jólesik, ha fizetnek neki és ettől teszi függővé a kapcsolatot. Hogy is van ez?
Azt amit valaki az utcán elkér(nő), azt elkéri, elfogadja a plázában stb. Ugyanúgy pénzbe kerül. Csak az egyik itt, a másik ott. Egzakt módon mi különbség van, gondolod ezt nem látják át a férfiak? Miért nem veszi meg magának?
Jó kis példa volt, hogy a kenyérhez hasonlítottad a nőt. Van itt egy női troll. Ő a 3-as válaszoló. Most ő is bújik. Múltkor elárulta, hogy minek alkalmazkodjon a pénztelenséghez, ha kap havonta egy milliót. A hülye nem, tudja, hogy felismerem az írását.
Az csak a te beteg elmédben jött létre, hogy én azt állítottam, hogy a nőkért pénzel kell fizetni.
A példában a kenyér a nő metafórája, a pénz pedig az önbizalom, a tisztelet, a jó személyiség, az ápoltság és a humor metafórája. Ezekkel a tulajdonságaiddal tudod "megvenni" a nőt.
Az a baj, hogy te beteg vagy, egy álomvilágban élsz. Felnőtt létedre nem vagy képes elfogadni a valóságot, ostobaságokon töröd a fejed reggeltől estig.
Próbálkozz a "saját kategóriádban" csajozni, ne álmodozz fotómodellről, ha egy nagy nulla vagy!
Az állatvilágban is megy a harc a párzás jogáért, de ott az erő dönt általában, és valószínűleg egy ilyen világban se sok esélyed lenne.
Legyen egy jó szakmád, keress sok pénzt, legyen egy kis értelem a szemedben, tanulj meg jó kapcsolatokat kialakítani, tanulj meg beszélgetni az emberekkel, legyél kedves, és rögtön nagyobb lesz a választék. Addig érd be a jelenlegi lehetőségeiddel!
Írd már le légyszíves, hogy hogy szoktál nőzni? Hány nőnél próbálkoztál már? Magadban látsz-e valamilyen hibát, amiért nem megy a szekér? Hány éves vagy? Szoktál emberek közé járni, vagy csak elméleti síkon nőzöl a monitor előtt?
Te egy olyan világot képzelsz el magadnak, hogy kinézel egy jó nőt, füttyentesz neki, és már este az ágyadban lesz? Tényleg nem értelek.
16: Ha neked a kenyér metaforája a nő és a férfié pedig a pénz, akkor bizony te vagy a demokrácia által beszippantott, rendszer által elkorcsosult, tapintatlan beteg állat! Kommunizmusba kellene tenni, ahol megtanulnád a mindenki egyenlő elvét és kivernéd a a fejedből a pénz metaforát a férfiakat tekintve! És akkor nem létezne a prostitúció sem, aminek örülnek sokan és ami házasságokat tesz tönkre!
17: Semmilyen álomvilág nincs. csak annak látszik, mert az a trendi, hogy a nők kihasználhatják azokat a férfiak, akik a mai rendszerben nem számítanak férfinak a pénz nélkül!
Hús -vér ember a nő és a férfi is! Még ha ez sok mindenkinek nem tetszik! Akkor is így van. Testet-testért. Nem pedig testet pénzért! Ezt tanuld meg. Nem elég , hogy bekerültek a nők a munkahelyekre 1913-ban és egyenjogúság lett, még a pénz alapján is válogatnak. Hát így már nem lehet rajta, csodálkozni ha termelő munkásokat és kiskeresetűeket semmibe veszik! Ember, nézz körül! Nézz a saját lelkedbe! Jó ez a világ, ahogy van???!!! Mindketten tudjuk a választ. már csak az a kérdés, hogy akarunk e tenni ez ellen. Vagy odaadjuk a mindenható kezébe a dolgot. Lehet hogy ő nem a gondolatokat változtatja meg hanem valami mást tesz. Akkor nem lesz milliomos vállalkozóval utazgatás a jó nőnek. De a gyári munkás sem lesz magányos! Senki sem. Ha egyáltalán megmarad a föld.
18#
Szövegértés egyes. Hol írtam olyat, hogy a pénz a férfi metafórája? A pénz a szeretet, törődés...stb metafórája.
Akkor költözz el Pápua Új-Guineára, ott még nem elvárás a 6-os BMW. Elejtesz egy repülőkutyát, és a törzs legjobb nője a tiéd. ;)
Azért akkor sem értelek. Én is melós vagyok, mégis sok nőm volt már. Persze nem Kelemen Anna és Zimány Linda volt az ágyasom, hanem a helyi falusi lányok, de nem érzem úgy, hogy hiányt szenvednék bármiben is. Nem kell itt mindenkit okolni a szerencsétlenséged miatt. Keress magadhoz való lányokat!
Hány éves is vagy? Volt már csajod? Miért nem jó neked egy átlagos lány? Van sok rendes, normális csaj, akinek jó a gyári munkás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!