Jár valaki hasonló cipőben mint én?
Batki, azért ugye tudod, hogy jó esetben még 40 éved van és ha ilyen ifjan nem jössz rá, mi a frászt kezdjél életedben-szabadidődben pláne, inkább fejezd be:DDDD
Hajtsd a csajokat, a rendezvényeket, kiállításokat és persze bulikat.Próbáld ki a csocsót, biliárdot, tekét...társasjátékokat és ha egyedül is kezded, tuti társasággal végzed, mert ezeket csak úgy lehet.Oké, ha leiszod magad, akkor kivágnak mindenhonnan és egyedül végzed jobbára:DDD
Az idő jó, így bringázhatsz, korizhatsz, focizhatsz, kosarazhatsz, deszkázhatsz, kirándulhatsz...
Kezdd el valamelyiket, mert az élményekért érdemes élni;)
Nem szoktam megbeszélni, mert a problémáim csak rám tartoznak. Engem is zavarna, ha más odajönne nyavajogni.
Hobbijaimmal-tanulással foglalkozom.
Van pár haverom, akikkel kimozdulok, ha szükségem van rájuk, számomra kielégítő ez a fél évente egyszer összeülünk típusú kapcsolat 😃
Neten ismerkedem párkapcsolat céljából, ott a legkönnyebb a hobbijaimon keresztül.
Tesómmal jól elvagyok, de a család többi része katasztrófa itt is... ez sajna az általánosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!