Ki szeret hozzam hasonloan egyedul lenni?
Figyelt kérdés
mert en nagyon mindig kerdezi mindenki hogy jolvagy es en mondom hogy igen mikor egyedul vagyok akkor gondolkozok sokmindenen es amikor nem birok valamit akkor is szoktam egyedul elvonulni ti is igy vagytok ezzel?(13eves fiu)2017. máj. 21. 20:00
1/14 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok. Arra azért figyelj majd, hogy ne legyél különc, mert kinéznek és könnyű célpont leszel.
2/14 anonim válasza:
Én is szerettem ennyi idősen egyedül lenni. Valójában jó volt, szerettem, Mostanra már nem, mert sajnos egyre többet vagyok egyedül saját döntésemen kívül és ez már rossz.
3/14 anonim válasza:
Jelen! De azért néha igényt tartok a társaságra.
4/14 anonim válasza:
Munkám miatt sokat kell emberek között lennem, felvett szerepeket játszok el... Ezenkívül család, barátnő, barátnő családja, barátok, haverok vesznek körül.
Utálom az egészet, bár senki nem látja rajtam. Amikor csak tehetem, menekülök a magányba, és úgy érzem a legjobban magam, ha senki nincs körülöttem. Mindig is ilyen voltam, kisgyerek korom óta, de nem igazán tudja rólam ezt senki.
5/14 anonim válasza:
13 évesen... Gondold át ezt majd 10 év múlva is, hogy akkor is valóban a amgányt szereted-e.
6/14 anonim válasza:
4-es úgyanígy érzek. Lehet, hogy nekem is ez egy szerep, vagy nem ismernek jól, mert kívülálló azt gondolja milyen nagy társasági ember, közben meg szeretek egyedül lenni.
7/14 A kérdező kommentje:
5-os valaszolo hat en mar ezen elgondolkodtam parszor de ha egyszeruen nyomasztoak azok szamomra akiket ismerek mit tegyek? (es nem vagyok az a baratkozos tipus )
2017. máj. 22. 05:52
8/14 anonim válasza:
Épp erre akartam célozni, hogy addig még rengeteget fogsz változni.
9/14 A kérdező kommentje:
na igen ez is igaz :D
2017. máj. 22. 15:02
10/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!