Van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan hónapról-hónapra egyre jobban várja a halált?
Az egész életem el van cseszve, a karrierem romokban, valószínűleg sosem fogom tudni befejezni az egyetemet és már így is két évet csúszok. Sem a szakmámhoz sem pedig máshoz nem értek. Nincsenek barátaim (barátnőről nem is beszélve), akikre támaszkodhatnék így a szociális életem nulla. A családtagjaimmal is egyre rosszabb a kapcsolatom a megfeneklett végeláthatatlannak tűnő tanulmányaim miatt. Állandóan veszekedünk és ők is egyre betegebbek (fizikailag és mentálisan is). Arról meg nem is beszélve, hogy a testalkatom miatt komplexusom és depresszióm is van így állandóan kényszeres öngyűlölet burjánzik bennem, ami totál hazavágja a motivációmat. Legszívesebben bevennék valami "csodaszert", de egyrészt van bennem egy kis félelem (bár nem is tudnék hozzájutni ilyen cucchoz), másrészt van bennem valami kis remény, hogy hátha jön valami változás, de egyre csak rosszabb minden és semminek nem látom az értelmét. Az sem tudom, hogy 3-5 év múlva én nemhogy mit fogok dolgozni, de egyáltalán fogok-e élni. Van köztetek az enyéimhez hasonló problémákkal küzdő ember? Ha valami tanácsod adnátok, akkor annak örülnék.
23/F
Figyelj! 23 eves vagy előtted az élet. Eldontheted hogy hogy a maradék evtizedeidet vegigsirankozod vagy pedig kezedbe veszed a dolgokat és teszel azert hogy neked jo életed legyen. Lehet hogy most azert áll rosszul a szenad mert nem a neked valo uton jársz. Mindennap vonulj el a vilag elol egy kis idore es gondold at hogy mit akarsz valójában.
Lehet hogy okoskodasnak tunik amit irtam de jobb mintha azt irtam volna hogy én is varom a halált es sirankozzunk ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!