Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyit várhatok a Tindertől?...

Mennyit várhatok a Tindertől? 26/N

Figyelt kérdés

Vannak ott értelmes, intellektuális, komoly kapocsolatot kereső férfiak? Vagy esélytelen?

Olvastam, hogy eredetileg szexpartnerkeresőnek indult az alkalmazás, vagy még most is erre megy ki a játék? Mert az nagyon nem érdekelne...

Sajnos magányos vagyok teljesen és ötletem sincs, hol ismerkedhetnék.

Szerintetek érdemes kirpóbálni? Esetleg van tapasztalatotok a témában?

Előre is köszi a válaszokat! :-)

2017. ápr. 30. 17:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amíg fent voltam, addig egy biztos volt :D Csak épp matchem alig volt... ebből le lehet vonni a következtetést :D

25/F

2017. ápr. 30. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mar 5honapja egyutt vagyunk. Es elsore sikerult. 😉 Nem hittem volna, hogy sikerul tinderen es lasd megis...
2017. máj. 3. 07:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért volna hatásosabb a gy.i.k mint a Tinder?:D

Tinderen legalább megtalálod a személyreszabottan hozzád közeleső embereket és nem csak ott lyukadsz ki, hogy külföldiekkel sikerül ismerkedni (mint az én esetemben ezen az oldalon:D)

Én azért próbáltam ki, mert a körömben alapból egy népszerű oldal, komolyan/komolytalanok egyaránt használják, szerintem nincs leszűkítve, mindenki annak használja, aminek akarja.

"eredetileg szexpartnerkeresőnek indult az alkalmazás" Sok normális ismerősöm használja, nekem nem úgy néz ki, mint egy szexpartnerkereső (ha sokan mégis annak látják, akkor szívesen veszem, ha ajánlotok egy jobb alkalmazást:) )

Én is "összefutottam" ott emberekkel, aki annak használják, de értelmesekkel is, akikkel jól eltudtam beszélgeteni és örültem, hogy a tindernek-hála megismerhettem őket!:)

2017. máj. 10. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!