Mit várhatok a McDonalds diákmunkától?
Nagyon jó és okos döntés. Érett a gondolkodásod. Azért nagyobb dolgozatok előtt hagyj magadnak időt tanulni.
Jól teszed, hogy már most dolgozol.
Azt vettem észre, oda inkább olyanokat keresnek aki 0-24-ben ráér reggeltől estig.
Amúgy egyrészt hasznos, és jó dolog, másrészt, ha teheted, inkább képezd magad olyan dolgokban, amik egy későbbi szakmánál, stb-nél jól jönnek. Nekem legalábbis ez a bajom sok diákmunkával, hogy elmegy vele a nap, viszont úgy érzem, ettől nem vagyok előrébb az életben a tudásomat tekintve.
Mondjuk az ilyen tesco, meki és egyéb helyek pont arra jók, hogy rájöjj, sokkal jobb tanulni és képezni magad, mint húzni az igát úgy hogy még a munkahelyeden is senki vagy.
Én pl utólag azt mondom, bánom hogy anno nem csináltam meg a jogsit, nyelvvizsgát, nem képeztem magam nyelvekből olyan szintre ahogy kellene, mert ezek mind alap dolgok és kellenek az életben, és most szívok vele hogy megszerezzem őket egyetem mellett.
A gondolkodásod jó, szerintem értékelendő mindenképp.
De a tanulás rovására ne menjen, az az elsődleges dolgod.
Mekiben dolgozó ismerősök alapján mit várhatsz? Ha nincs elég ráérésed, elég hamar kitesznek. Mivel nem vagy 18, éjjeli műszakra nem mehetsz, az is elég kiesésgyanús. Állandóan rá kell érned, nincs olyan, hogy a tézé miatt a héten inkább nem mennél, mert lecserélnek másra.
A másik hátrány, hogy moshatod naponta a hajad és sanszos, hogy teli leszel pattanásokkal is, mert ott a levegő sem kifejezetten kellemes. Előny, hogy arra a hulladék kajára életedben többé rá se tudsz majd nézni. :D
Inkább tescoba vagy call-centeresnek menj, ha van lehetőség, még az is kellemesebb. Callcenterben még tanulni is lehet közben ha tudsz több dologra figyelni egyszerre, én legalábbis azt csináltam anno. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!