Szerintetek mikortól várhatók az embertenyésztők?
Aki körülnéz a Földön, láthatja, hogy az emberek teljesen kontrollálatlanul, összevissza szaporodnak egymással, gyakorlatilag az emberek 100%-a kóbor ember, a Föld egy nagy szaporító telep.
Mikorra várható az, hogy végre megjelennek az első embertenyésztők, akik szabályozott körülmények között kezdik el az embereket tenyészteni, kivéve a beteg egyedeket a tenyésztésből és ivartalanítva őket, stb? Egy csomó betegséget kiszűrhetnének ezzel, és nem lenne annyi ember az utcán. (bocs, ha rossz kategóriában tettem fel)
"embertenyésztők, akik szabályozott körülmények között kezdik el az embereket tenyészteni, kivéve a beteg egyedeket a tenyésztésből és ivartalanítva őket"
Ilyen kísérletek már voltak, nem ártana, ha ismeréd a nem túl régi múltat.
Emellett semmi értelme sem lenne az egésznek, mert mutációk mindig fellépnek és ezért a betegségek is visszajönnének.
"kóbor ember"
-még mindig jobb, mintha kalitkában lennénk szaporító anyagok...de egyébként teljesen ostoba kifejezés...s nem tudom hol van olyan sok ember az utcán...persze néha van, mert esetleg közlekedik, de egyébként épületben is szoktak lenni...s nem kontrolállatlanul szaporodunk, hanem igyekszünk a lehetőségeinkhez mértem legjobb párt megtalálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!