Az igazi szerelem őszinte érzésekkel teli és
anyagiaktól mentes. Aki ezzel egyetért, miért menekül
előle?
Figyelt kérdés
Bonyodalom okozását könnyen elérheti az, aki a balhé által akarja leplezni a saját rossz tulajdonságát és a szégyenét. Erre példa a bombanő, aki figyelmen kìvül hagyja a normális emberek próbálkozását, majd amikor fájdalmas igazsággal szembesül, akkor vitát generál és ez miatt a másik felet teszi felelőssé, míg végül mindenképp menekül, vagy segítséget keres. Így tudja leplezni a szégyenét elméletileg. Gyakorlatilag ezt már átlátják. Én nem kérem a bombanőt hogy eltartson vsgy fizesse az igényeimet. Ő fordítva milyen alapon kíván ilyet bárkitől? Ha én valakivel együtt szeretnék lenni, akkor nem bújok a reménytelenségbe és a bizonytalan holnap mögé, amit még nem tudok előre. Ők azzal próbálják leplezni sokszor a haszonelvűséget, hogy a férfi úgyis csak kihasználja őket(szexben). Minket férfiakat nem használnak ki a szexben? Mi nem használjuk a nemiszervünket? Nekik sincs abból több. Mi ugyanúgy igénybe vagyunk véve testileg, lelkileg. Csak ez természetes a bombanőnek, mert úgyis talál magának mind a 10 újjára egy férfit, így ezzel nem foglalkozik. Úgy érzi, feldobja a labdát és kihasználja a partnereit. Csakhogy ezzel egy a baj. Ő már a dubajozók által megkeresett ősszegekben gondolkozik. Amit sok pénzes fószer sem tud megadni. Ez a tapasztalat róluk. Mellesleg teli vannak gyűlölettel, irígykednek más nőkre, akiknek gazdag férfi van az életébe. Ezért vannak egyedül. Közben szeretethiányosak lesznek, nem bírják a magányt, ezért kommunikálni próbálnak, amit egy bizonyos ponton megis szakítanak. Mit várnak el ők és milyen alapon? Mi mit várhatunk el és milyen alapon? Ha tetszik nekik egy férfi és valóban jóemberek, akkor mit foglalklznak a külsőségekkel? Ők miért nen kívánják saját maguktól a szexet? Mire várnak a közöttük lévő felnőtt, egészséges emberek?
El vagy tévedve. Az te vagy, akit minden egyes nap letiltanak innen. Sírni is te szoktál, például ez az egész kérdésed is csak rinyálás.
2017. ápr. 27. 21:52
12/26 A kérdező kommentje:
Ha ez valóban rinyálás lenne, akkor nem az én társaságomat keresnéd állandóan. Nem tőlem várnád, hogy megmagyarázzam neked a jogi tanácsok miértjét, miszerint büntethetővé válhatsz a 16 éves lány miatt. Neked az mindennél többet jelent, ha velem kommunikálhatsz. De ha felnősz végre, szégyelni fogod magad ezek miatt. Ciki lesz a tudat, hogy mindig itt tepertél. A mostani kifogásaidat később saját magad fogod megsinyleni.
2017. ápr. 27. 23:03
13/26 anonim válasza:
Nem kereslek, csak átböngészem a kérdéseket, te pedig mindig itt hisztizel. Én meg írok neked valami szépet, és röhögök a vergődéseden.
Milyen jogi tanács? A baromság, hogy szerinted 18 év a beleegyezési korhatár? Vagy nyolcszor magyaráztam el, hogy 14, még te is raktál ki róla kérdést, amiben huszan mondták el, hogy nincs igazad, de te még mindig hajtod a hülyeséget.
2017. ápr. 28. 05:55
14/26 anonim válasza:
"Okoska! Mind a 10 ujjukra akadhat de nem élnek vele! Mert azok nem tudják megadni az igényeiket pénzben. Igy semmit nem ér neki. Ezért inkább vannak egyedül. Tudod te:)"
Hát, öcsém, ha csak a magadfajta balf..szból akadna nekik, akkor megértem, ha inkább apácának mennének.:D De valszeg nem így van, különben nem fröcskölnéd itt az epédet (ha már mást nem tudsz:D) napi szinten.
2017. ápr. 28. 09:20
15/26 anonim válasza:
Komolyan ez a pali a világ legszánalmasabb palija. Nem értem miért keres magának nőket, tisztán látszik, hogy utálja őket, semmi érzelme nincs irántuk. Ideje lenne elgondolkodni mit is akarsz az élettől, párkapcsolattól..
2017. ápr. 28. 09:31
16/26 anonim válasza:
"mit foglalklznak a külsőségekkel?" => Drágaság... Bombanőkről írsz... Akkor te mivel foglalkozol... Te gyök2....
2017. ápr. 28. 11:22
17/26 A kérdező kommentje:
Paraszt: Ez nem így van! Tudjuk mind a ketten. Magadtól mászod a fórumokat. Senki nem hívott. Azért jössz, mert nem tudod elviselni, hogy beolvastam neked. De ha szerinted valóban ìgy van, akkor mit keresel még mindig itt? Mit küzdessz? Erre nem magyarázat az hogy szórakozol, miközben folyamatosan a nőügyeidre kérsz tanácsot és kiakarod eszközölni, hogy tárjam fel a kockázataidat és magyarázzam meg a szerelmi hibátokat.
14: Neked bombanőd van? Mert amíg nem tudod megszerezni és felmutatni, addig nincs helyed a fórumon. Egy frusztrált bolond ne akarjon okoskodni. Nincs megfelelő indokod. Csak sértegetni kívánó szavaid, ami semmit nem ér és csak rugdosod vele az öngólokat.
2017. ápr. 28. 16:50
18/26 anonim válasza:
Nem, csillagom, nekem kívül-belül szuper pasim van, ugyanis nő vagyok.😀
14-es
2017. ápr. 28. 16:59
19/26 anonim válasza:
Te teljesen kész vagy. Én kérek tanácsot tőled?! Te hozod fel mindig, hogy egy 16 éves lánnyal vagyok együtt, mert ez az egyetlen ezközöd, amivel lejárathatsz. Csak az a bökkenő, hogy minden normális ember tudja, hogy egy 14 éven felüli lánnyal, kölcsönös szerelmen (erre a szóra keress rá a neten, mert te biztos nem tudod, hogy mi az) alapuló kapcsolatban semmi bűntetendő nincs. További jó irígykedést :)
2017. ápr. 28. 17:30
20/26 A kérdező kommentje:
15: Neked is elkéne gondolkodnod hova való vagy valójában. Mert hogy nem ide az biztos. Neked vannak érzelmeid a bombanő iránt? Elértél vele valamit, megszereztél a világukból valakit valaha? Szerintem nem tudod hogy milyen emberek. Ezért tévesek az eszméid. Őket marhára nem érdeklik, hogy szereted-e őket, vagy vannak-e irántuk érzelmeid. Mert akkor már minden második férfi kapott volna belőlük. Nem véletlenül látod őket egyedül vagy ott ahol a pénz van. Más világban élnek, amit te nem érthetsz . Ha én valakit szánalmasnak tartok, nem loholok utána a fórumokon és nem próbálkozom a kontaktussal. Te ideges vagy mert a hibás rendszer krzd megdőlni, aminek a figyelmen kìvül hagyása a te nyugalmadat is jelentette.
Utolsó: Te összekevered a külsőséget a testi adottsággal. A fórumtéma vonatkozásában a külsősègeket a pénz jelenti, mert az olyan mérvadó, ami ha nincs hiába van valaki kigyúrva. Tehát a bombanővel miért ne foglalkozhatnék? Ne erőlködj. Gondolkozz okosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!