Rohadtul félek az iskolától! Nem aludtam egész éjjel semmit de be kell mennem! Mit csináljak?!
Nyugtatót nem akarok bevenni mert múltkor is nagyon kikészültem tőle (0.5 frontin). Rettegek emberek közé menni! Nem és nem. Egyszerűen egész éjjel csak remegtem az ágyban de nem tudom pontosan mitől félek.
Valaki!!! Még fél hét előtt kérem!!
Ez tipikus szociálfóbia.
Pszichológus kell hozzá!
Nem lehet sem gyógyszerrel,sem a gonosz világra kenéssel,semmivel mással orvosolni,csak pszichoterápiával.
Szia, biztosan már megoldódott azóta a probléma , de azért leírom az én történetemet is... 13 éves vagyok ,most mentem hetedikbe, az első nap nagyon rosszul érztem magam a suliban , de akkor fordult még rosszabbra a helyzet amikor már tanuoni is kellett... stresszeltem mindrn apróságon , nem akartam emberek közé menni , féptem a másnaptól. Ez kb 2 hétig tartott, eközben jártam pszichológushoz aki nagyon sokat segített.
Az a tanácsom van , hogy barátkozz ,mozdulj ki (tudom ,hogy nincs kedved de hidd el jót fog tenni) , vagy esetleg keress fel egy pszichológust, nem szégyen , az a szégyen aki nem megy el ,még is kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!