Rohadtul félek az iskolától! Nem aludtam egész éjjel semmit de be kell mennem! Mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Nyugtatót nem akarok bevenni mert múltkor is nagyon kikészültem tőle (0.5 frontin). Rettegek emberek közé menni! Nem és nem. Egyszerűen egész éjjel csak remegtem az ágyban de nem tudom pontosan mitől félek.
Valaki!!! Még fél hét előtt kérem!!
2017. ápr. 24. 05:36
11/26 anonim válasza:
Gyomoridegem van az emberektől, félek mindentől. Reggel hányinger, öklendezée stb :(
Segítségre volt szükségem, javasolták próbáljam ki, hogy 100 napot boldogsággal töltök meg.
Ma pl bekell mennem ügyintézni. Ha végeztem utána eszek egy csokit vagy vmit amit ritkán engedek meg.
12/26 anonim válasza:
te meg nalam is sokkal rosszabb vagy kerdezo, ide mar orvos kell egy pszihiater ezt nagyon komolyan mondom.
13/26 anonim válasza:
8 vagyok: eloszor csak sima panikrohamaim voltak, majd szepen lassan kialakult melle a hasfajas is. amolyan hasi panikos lettem. sokat nezegettem a netes forumokat, foleg angolul, ott rengetegen irtak a depresszió kiváltójaként a kezeletlen glutenerzekenyseget. nehany hetre elhagytam, majd vegul bűnöztem harom napot, es olyan rosszul lettem mint meg soha. Vegul verteszt mutatta ki nálam. De sokan vannak akiknel verbol nem lehet hanem csak biopsziaval. :(
14/26 A kérdező kommentje:
Szerencse hogy kevés órám volt... már itthon vagyok. Kaptam odabent egy pánikrohamot. A gyomromban éreztem a szívverésem, azt hittem hányni fogok, fáztam akárhogy rámásztam a radiátorra, remegett e kezem lábam, plusz a kialvatlanság miatt zavart voltam. tartott vagy két órán át... Pszichiáterhez van időpontom, remélem hogy találunk megoldást... Szüleim rendesek velem, mondták hogy rendeljek egy pizzát és nyugodjak le, mondták hogy nem azt a megoldás ha elmenekülök. Igazuk is van....
2017. ápr. 24. 12:10
16/26 A kérdező kommentje:
Több mint egy éve, de úgy istenigazából egy hónapja sincs hogy érzem.
2017. ápr. 24. 16:13
17/26 anonim válasza:
menny át esti suliba én is így voltam régen mint te de nálam be vált
18/26 anonim válasza:
utolso jo hulye vagy, es munkahelyen mi lesz majd vele???
19/26 A kérdező kommentje:
Nincs ötletem mit tehetnék. Rángatóztam, remegtem, majd elaludtam napközben. Nagyon gáz volt már nem tudtam mit csináljak mert attól féltem bekattanok és valahol a közeli erdőben térek magamhoz... nem tudom mit csináljak. Két hét míg eljön a pszichiáterhez való indulás ideje, de addig mi lesz?!
2017. ápr. 24. 21:11
20/26 anonim válasza:
13: Ezt jó, hogy mondod, hogy vérértékek jók, akkor is lehet gluténérzékenység. Én a pajzsmirigyalulműködés és ételallergia tüneteit is mutatom, de minden érték jó a véremben. Nagyon megköszönném, ha privátban tudnál adni infót arról, mi az a glutén és hogy lehet elhagyni, és ha bármit tudsz arról, hogy ha a jó vérértékek melletti tünetek vannak, akkor mit lehet csinálni. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!