Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert ilyen kegyetlen az elet?

Miert ilyen kegyetlen az elet?

Figyelt kérdés

Magam elott is leplezem,titkolom,de most ugy erzem ki kell mondanom.Minden lelki problemam okozoja az,hogy nincs..nincs 1 parom.Semmilyen elvarasom nincs pedig.Csak ne legyen alpasri a stilusa.

Felollem lehet baromi Csunya,nekem akkor is jelentene a vilagot.Hianyzik 1 keze vagy 1 laba...Meg jobban szeretem.Kover,na es? Majd lefogy ha akar.

Az a nagy helyzet,hogy eszre sem vesznek a csajok.Meg baratnak se nagyon...Meddig lehet ezt birni idegekkel? Mert mar a vegso stadiumban vagyok.

30/f

2017. ápr. 17. 17:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Probaltam mar mindent!! Mindent! A nok ugyet sem vetnek ram.
2017. ápr. 18. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Probáld megint és megint.. Kicsit más de én sportolok és tudod hányszor estem poffára mire megtanultam egy nehéz elemet? Kb. 5000x ismeteltem meg és nem viccelek, tényleg ennyiszer mentem bele. Ha akarsz valamit nem szabad feladni, ha nem viseled el a kudarcot soha nem éred el a céljaidat. Lehet, hogy százszor fogsz nemet kapni, de elég lesz egy igen. Csak kitartónak kell lenni. Csak te tudsz magadon segíteni.
2017. ápr. 18. 21:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Elegge beteges is vagyok...Nem hiszem,hogy a sport jo otlet.Ide nem irok ki,hogy mi is a bajom...
2017. ápr. 21. 01:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindenre van egy ócska kifogásod. Megérdemled, hogy egyedül legyél
2017. ápr. 21. 06:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy sportolj.. Csak példa volt. Én akartam valamit, rengetegszer poffára estem és folyamatosan csináltam, gyakoroltam, hogy elérjem a célom. De ez igaz az élet minden területén. Kudarcok folyamatosan vannak, semmit nem kap meg ingyen az ember. Ha akarsz valamit akkor küzdeni kell. Felmész egy társkeresőre és elkezdesz írni lányoknak. Lehet, hogy 100 elküld a francba, de ha egy is érdeklődik az már elindulhat.

Viszont ha tényleg beteges vagy (mint írtad), akkor a kérdés orvosi, tehát menj el kezelésre. Ha pl. mentális gondjaid vannak,akkor fontosabb azt kezelni és ha meggyógyulsz jobban fog menni a párkapcsolat dolog is.

2017. ápr. 21. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!