Miert ilyen kegyetlen az elet?
Magam elott is leplezem,titkolom,de most ugy erzem ki kell mondanom.Minden lelki problemam okozoja az,hogy nincs..nincs 1 parom.Semmilyen elvarasom nincs pedig.Csak ne legyen alpasri a stilusa.
Felollem lehet baromi Csunya,nekem akkor is jelentene a vilagot.Hianyzik 1 keze vagy 1 laba...Meg jobban szeretem.Kover,na es? Majd lefogy ha akar.
Az a nagy helyzet,hogy eszre sem vesznek a csajok.Meg baratnak se nagyon...Meddig lehet ezt birni idegekkel? Mert mar a vegso stadiumban vagyok.
30/f
Basszus nekem is kéne találni egy csajt. Nem akarok ilyen megkeseredett lenni 30 éves koromra... :(
21/F
nos ezt magadnak köszönheted. Nem jársz sehova, akkor mégis mit vársz? Becsönget majd hozzád egy nő, hogy tedd magadévá?
"eszre sem vesznek a csajok"
Hogy vegyenek észre, ha elkerülöd őket fényévekre? nincs aki észrevehetne...
ma 18:40 Ha te mondod...
Azert az iskolaban...a faluban....a munkahelyen...Megfordulnak emberek,nem gondolod?
Próbálj egy kicsit pozitívabb lenni. Tudod hány embernek tényleg kegyetlen az élete? Aki beteg, folyamatos fájdalmai vannak, vagy akit folyamatosan bántalmaznak, kihasználnak stb.
Menj fel internetes társkeresőre, ha nincs időd társaságba járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!