Miért ilyen kegyetlen?
Van 1 lány akit tavaly diák munka során ismertem meg. Eddig jól el voltunk, találkoztunk párszor, de az utóbbi időben szemét lett velem.
Én 2 hónapja nehéz helyzetbe kerültem (hivatali, családi, pénzügyi és lakóelyi problémák) és néha ki vagyok bukva, depressziós vagyok.
Egy ideje nem akar velem találkozni, azt mondta utál velem találkozni, bunkó velem, azt mondogatja mindig, hogy puhány, ronda pasi vagyok. 1 hete össze futottunk egy Spar pénztáránál és arra nem volt hajlandó, hogy köszönjön nekem, a pénztáros sztem azt se tudta, hogy mi ismerősök vagyunk, úgy álltunk ott egymás mellett mint két idegen.
Én nem értem ezt az egészet. Neki is azért vannak hibái, pl. a bérletét az anyukája váltja ki, Ő saját maga nem képes erre. Azért hagyott el, mert nehéz helyzetben vagyok? Miért ilyen? :(
Feltételezem, azért nem akar veled találkozni, mert minden alkalommal csak nyavalyogsz neki, hogy mennyi bajod van, meg sajnáltatod magad. Ezt hosszabb távon nagyon nehéz elvisleni, még akkor is, ha a lánynak minden tökéletes lenne, de úgy, hogy neki is megvannak a saját problémái, nem kell hozzá még valaki, aki csak lehúzza.
Tanuld meg, hogy a problémáid csak rád tartoznak, másokat ezzel terhelni tilos.
Kérdezőkém nagyon élénk a fantáziád.
Senki nem ismert fel senkit, ezt a kérdést bárki feltehetné mert nincs az életben olyan ember akivel ne történne hasonló legyen akár fiú akár lány.
A lánynak igaza van, jó nagy puhány vagy.
Kezdj el ku.rva keményen edzeni és faragj magadból kemény férfit. És legfőképpen szard le az ilyen hülyéket mint ő.
Ha a helyedben lennék és legközelebb találkoznék vele és rám néz megkérdezném tőle hogy mi a faszt nézel te csicska ?
Lehetőleg szedd össze magad lelkileg és keress másik csajt.
Azért mondom az edzést mert nem csak fizikailag leszel kemény tőle, az önbizalmadat is meghozza és kiránt a depresszióból.
Ez a lány korábban egy másik kérdésemnél felismert :/ De kiderült, hogy nem Ő az...
Mindenestre az lesz a megoldás, ha letojom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!