Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van vele úgy más is, hogy...

Van vele úgy más is, hogy sokszor támogatás-és megértés hiány él benne?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 13. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

igen. Támogatást úgy ahogy kapok főleg családba van ami jó szerintük már helyből leoltanak és lenéznek ami engem érdekel. Megértésnek hiányban élek mióta eszemet tudom sajnos. Kicsit művészlélek vagyok és hülyén hangzik de engem az elvont nem túl racionális dolgok jobban érdekelnek és alapból sok dolog érdekel.

De ha nem értenek téged az ne zavarjon engem annó nagyon idegesített változtattam rajta máshogy nézek magamra. Nem értik jó azaz ő dolguk attól én még ilyen vagyok véremben van nem kell ellene harcolni. Ezt azért írom mert a szülők minden szarságot ráerőltetnek a gyerekre mondván, hogy az majd úgy neki jó lesz de ez nem mindig igaz. Szóval ne bántson ha ha nem értenek :) legyél erős.

2017. ápr. 13. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyre jobban ilyen vagyok. Azért, mert sokszor kihasználták a jóhiszeműségemet, így rájöttem: mindenki vesződjön egymaga, de én nem segítek most már senkinek.
2017. ápr. 14. 09:34
 3/3 anonim válasza:
Ettől aztán jobb embernek érzed magad?
2017. ápr. 16. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!