Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ilyenkor mit lehet és mit...

Xyrot kérdése:

Ilyenkor mit lehet és mit nem? Tanácsod adnátok?

Figyelt kérdés

Egy jó haver egészségügyi problémák miatt (kórházban van más országban) hónapokig nem találkozhat barátnőjével..megkért, hogy "vigyázzak rá", mármint picit vonjam el a figyelmét a történtekről, beszélgessek vele, támogassam stb..

De mivel eddig nem igazán beszélgettünk így nem szeretném ha félre értené a dolgot és hát arra gondolna, hogy ráhajtottam szemét módra..

Ilyenkor mit lehet és mit nem? Hívjam valahova el beszélgetni? Hova? Vagy mit tehetek..

2015. júl. 8. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Beszélgetni akár egy kávézóba, de lehet jobb lenne mozizni, vagy valamilyen zenés programra menni, ilyesmik. Rengeteg baráti program van.
2015. júl. 8. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem neked kellene foglalkoznod a lánnyal, biztos vannak saját barátai/barátnői. Kivéve ha tényleg senki nincs a közelében.
2015. júl. 8. 12:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából azért hárult rám a feladat, mert itt nincsen más aki támogathatná és igencsak maga alatt van..Köszönöm a válaszokat..ötleteket még szívesen fogadok
2015. júl. 8. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha csoportosan hívod valahová, vagy a te barátaiddal szerveznél valami programot, úgy kevésbé félreérthető.
2015. júl. 8. 21:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz, csak akkor nem igazán tudunk "lelkizni"..na de még meglátom :) Köszönöm a válaszokat! Szép napot!
2015. júl. 9. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!