Szerintetek mit kezdjek? (az életemmel)
Régebben sokat rajzoltam vagy festettem, táncolni tanultam 6évig. Most hogy közép iskolás lettem ezekre sajnos még a hétvégék során sincs időm de ha van is akkor meg életkedvem nincs hozzá de ezek általában lefoglaltak.
Ez az egész akkor kezdődött amikor 2015ben elvesztettem az egyik legjobb barátomat, én teljesen befordultam vágdosni kezdtem a karomat, combomat, elkezdtem feketében járni. Ezért persze mindenhol mindenki kiközösített ami érthető.. mondjuk jól esett volna ha az akkori barátaim mellettem álltak volna amikor szükségem volt rájuk de nem. Azóta sem szereztem újakat, és ahogy elnézem nem is fogok. Minden tönkre ment. Én azóta is nagyon rosszul érzem magam, és a karom..továbbra is..igen. Úgy érzem hogy az életemnek semmi értelme, ha meg halnék(amit nem szeretnék de úgy érzem hogy nincs tovább)akkor senkinek sem hiányoznék.. Még a szüleimnek sem. Annyiszor próbáltam jobban lenni kimászni ebből még pszichológusnál is voltam de nem semmi.
Akkor talán jobban érezném magam ha lenne legalább egy barátom akivel kicsit kimozdulhatnék de nem tudok barátokat szerezni az állapotom miatt és így folytatódik az a bizonyos ördögi kör.
Szerintetek mit tehetnék?
Állapptod miatt... kimondtad a problémát...
Változtass az állapotodon, és akkor jönnek.a barátok és egyemesbe jön minden....
De ezen csak Te tudsz változtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!