Mihez kezdjek az életemmel? ( Bővebben lent)
22 éves vagyok és kilátástalannak érzem a jövőm. Annak ellenére, hogy végülis már felnőttnek számitok, fogalmam sincs mihez kezdjek az életemmel. Nem tudom mit szeretnék dolgozni, mi az amit szivesen csinálnék. Csak egy érettségim van, továbbtanulni már nem sok lehetőségem van sajnos több ok miatt...
Semmihez sincs elég önbizalmam és úgyérzem,hogy nem jutok előrébb csak mennek a napok a fejem felett.
A magánéletem is szintén ilyen, nincsenek barátaim, nem járok társaságba mert nincs. Új emberekben nagyon nehezen bizom meg így pedig nehéz új barátokat szerezni is. Rettentően egyedül érzem magam,senkivel nem tudom megbeszélni a problémáim,gondjaim.
Sokszor gondolkozom azon, mi értelme igy az életemnek, miért születtem meg? (ne értsétek félre nem egy önsajnáltató öngyilkosjelölt vagyok) Csak egyszerüen szeretném ha lenne értelme az életemnek, és lenne miért reggel felkelnem.
Szerintem minden értelmes ember eljut ezekig a kérdésekig..a depisek meg realistábban látják a valóságot szerintem..a leírtakból introvertált tipus vagy,azon belül is filozófus..van egy jó történetem:A filózófust besorozzák katonának.Felsorakozik a többiekkel..
-Vii gyáz!háátraa arc!Előre!Jobbra át!Hátraarc!-üvölti a szakaszvezető..a filozofus kilép a sorból,és szótlanul elballag..
-Maga meg hová megy?!
-Megyek,a kantinba.Később visszajövök,hátha addig eldönti mit akar.
Akik lepontoztak, remélem feldobta a napjukat! :)
Ha hiszitek ha nem, jó érzés segíteni másokon. Bár mindig lesznek gonosz emberek. Nem véletlenül támadják meg a mentősöket is napi szinten.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!