Hogy oldjam meg a problémáimat? Mit kezdjek az életemmel?
Ne légy elhamarkodott, próbálj beszélni a körzeti orvosoddal, védőnővel, az önkormányzat családügyi munkatársával. Biztos kitalálnak valamit. Valószínű, hogy más, hasonló helyzetben levőknek is segítettek már.
Az élet az első.
szia, a te helyzetedet nem tudom átérezni, de én a helyedben nem tartanám meg a babát!!! csak akkor ha az igazival együtt maradsz és vele együtt fogsz élni, ez nagyon nagy dolog az életedben egy gyermek vállalás, érdemesebb lenne akkor ha már kicsit idősebb leszel biztosak az anyagi dolgaid is.
e z hogy minden most összejött nagyon rossz lehet, nálam pl a depresszióm forrása egy nős pasas, akit nem bírok kiverni a fejemből, de szeretem.:(
ui. a cigiről le lehet szokni erős akarattal de nehéz biztos
Értelmes tanácsokat kellene adni. Ha nem tartja meg a babáját az gyilkosság lenne. És még erre búzdítjátok?
Érthetetlen. Szerintem oly mindegy hogy még csak pár hetes (hasban), vagy már pl. tíz éves.
Aki akkor kerül hasonló helyzetbe az is ölje meg a gyerekét meg mert a sorsát nem látja előre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!