Mit kezdjek az életemmel?
A szüleimmel nagyon rossz a viszonyom. Semmit nem kapok meg, amit kérek, bezzeg a testvéreim folyamatosan hordják el itthonról a pénzt. Ha én kérek valamit máris tragédia lesz belőle. Minden miatt megszolnak, csak mert én máshogy szemlélem a világot. Ha a tesóm csinál valamit (pl eltör valamit) máris azt gondolják, hogy én voltam. A tanulmányi átlagom 3 és 4 között van. Lehetne jobb is, de ilyen stessz mellett nem megy a tanulás. Pánik rohamaim vannak, néha egy kicsit düh rohamom is. Nincs olyan éjszaka, amikor ne sirva aludnák el. Egy ideig vagdostam magamat. Amikor megtudták méginkább veszekedtek velem... Van barátom, nagyon szeretem, mert rajtakivül nincs senkim (nincsenek barátaim se...), de ő nagyon messze van. Ritkán látom. Azt mondja mindig, hogy tartsak ki, de már egyre nehezebben megy. Sokszor az jár a fejemben, hogy jobb lenne meghalni. Lelkileg nagyon szenvedek. Lassan feladom... Mit tegyek?
(és ha bárki azt mondaná, hogy tipikus tini duma és csak felfújok mindent, hogy a szülők rosszak azok tévednek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!