Csak én fogok eletem vegég magányos maradni?
Ugyan, ne állj ít hozzá. Nem hiszem, hogy ronda lennél, ha az is vagy, annyi sok csúnya lányt láttam párkapcsolatban, h az hihetetlen. Ha nem kórosan elhanyagolt, és kórosan sovány/elhízott a külsőd, biztos lesz valaki, akinek bejössz, max nem tudsz róla, nem veszed észre. Nézz körül.
A kisugárzáson meg valóban sok múlik. ... Pl van egy csaj a suliban, aki nekem bejött (90% h én neki nem, de én amúgy sem vagyok egy csajok kedvence xDDDD). Hiába nagyon szép, meg tegyük fel, h nem hülye, intelligens (nem ismerem..) mindig egyedül látom. Maga a megjelenése szinte szívja az energiát. Nem tudom miért. De tényleg. Ha megszólal, majd olyan érzés mintha jégcsappal ütnék a fülemet. Egyszer összenéztünk, úgy nézett rám, mintha megöltem volna valakijét, vagy én nem is tudom... S amúgy mindig ilyen szúrós tekintete van, a 15 fokosan lehajtott fej persze nem maradhat ki a jelenségből. Ezzel ellentétben. Volt egy lány, akinek bejöttem, de tényleg majd' odavolt értem, csak az érzés nem volt kölcsönös, engem inkább fárasztott. De... Ő kb mindig mosolygott, ezerszer jobb kisugárzása volt, még poénkodott is, habár iszonyat nem volt vicces.
És igen! Az önbizalom hiánya is meglátszik az emberen!
Tudd, hogy te vagy a legjobb, tudd, hogy miben vagy jó, miért pont te vagy a legjobb ember a társaságban stb...
Remélem segítettem valamit...
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!