Hogyan szerezhetnék barátokat, ha már túl magányos vagyok?
Figyelt kérdés
Senkire nem számíthatok. Nagyon egyedül érzem magam. Mindenkiben csalódok és egyszerűen nincs senki, akiről azt gondolnám, hogy megértene és őszintén beszélhetnék vele a gondjaimról.
Olyan szinten egyedül érzem magam, hogy ez már katasztrófa.
Hogy szerezhetnék barátokat?
2017. márc. 22. 20:22
2/8 anonim válasza:
Velem is ez van nyugi. Ha már általánosba szar osztályod van végig kell szenvedni 8 évet velük
3/8 anonim válasza:
dobj egy privit...mindig nyitott vagyok uj emberekkel baratkozni:)
4/8 anonim válasza:
Szia🙂 ha gondolod nekem is irhatsz.
5/8 anonim válasza:
Én se vagyok túl nagy társasági ember, bár néhány barátom van. De ha gondolod és ha vannak közös témáink, beszélgethetünk.
6/8 anonim válasza:
Ha a nemed nem is, de a korod kiírhattad volna.
Nem azért, de például én is szívesen beszélgetek, de például egy 40 fölöttivel nem feltétlen találnánk meg a közös hangot, de ha gondolod írhatsz. 25.
7/8 anonim válasza:
Jó lenne tudni. Barátokat szerezni a legnehezebb
8/8 anonim válasza:
Nálam az a szomorú, hogy még csalódni sem tudok senkiben, mivel nem is tartom senkivel sem a kapcsolatot, és új emberek sem lépnek be az életembe, bármennyire is akarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!