Miért vagyok magányos?
Nem hinném, hogy baj van veled, sőt értelmes lánynak tűnsz a fogalmazásod alapján -és még vesszőket is használsz, ez mindenképp pozitív :)
Nincs valami hobbid esetleg, ami során új emberekkel találkozhatsz? Vagy sport? Ha nincs, próbálj meg valamit elkezdeni. Szabadidődben elmehetnél mondjuk egy-egy nyugodtabb helyre id. Pécsen rengeteg szép hely van, hétvégente teli fiatalsággal -vasárnaponként látom mindig, ahogy jövök vissza (egyetem miatt).
Én amikor ezt éreztem, elkezdtem kocsmázni. Nem lerészegedni kell, csak egy picit hogy enyhüljenek a gátlásaid, és bátrabb lehess másokkal. És értelmesnek tűnsz eléggé ahhoz, hogy ezt te is élhető keretek közt csináld.
Ott tényleg könnyebben megy az ismerkedés, csak az a lényeg, hogy kell egy nagykorú, vagy akinek kiadnak egy-egy sört.
Meg amúgy... idősebbekkel barátkozni szerintem nem olyan rossz ötlet, valszeg több értelmes beszélgetésben lenne velük részed. :c
Én szívesen beszélgetek veled. :)
29F
Szia. A legfontosabb, hogy tudd, semmi baj nincs veled. Én amikor ugyanilyen helyzetben voltam, elkövettem egy nagy hibát. Mindig a másik fél függvényében alakítottam saját magam személyiségét. S ha bár sok barátot szereztem, akik rendszeresen hívtak, írtak, érdeklődtek irántam, mélyen belül az az érzés, hogy nem azt szerették meg bennem, ami vagyok mindig egy taszító érzés volt, s csak növelte a magányom.
Most már tudom, ha az ember mindig őszintén cselekszik, s szigorúan önmaga, akkor is elöbb utóbb talâl valakit, aki ha nem is ugyanolyan, mégis tökéletesen megértik egymást.
Szia. A legfontosabb, hogy tudd, semmi baj nincs veled. Én amikor ugyanilyen helyzetben voltam, elkövettem egy nagy hibát. Mindig a másik fél függvényében alakítottam saját magam személyiségét. S ha bár sok barátot szereztem, akik rendszeresen hívtak, írtak, érdeklődtek irántam, mélyen belül az az érzés, hogy nem azt szerették meg bennem, ami vagyok mindig egy taszító érzés volt, s csak növelte a magányom.
Most már tudom, ha az ember mindig őszintén cselekszik, s szigorúan önmaga, akkor is elöbb utóbb talâl valakit, aki ha nem is ugyanolyan, mégis tökéletesen megérti őt.
Egyébként, ha kedved támadna beszélgetni erről a témárol (vagy bármiről) nekem is írhatsz ;) 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!