Miért vagyok magányos?
Először is: nyugodj meg, nem veled van a baj, sőt, az írásod arról tanúskodik, hogy nagyon is értelmes vagy.
Sajnálatos módon manapság rengeteg ember csak érdekből keresi a másikat, gyakran tapasztalom, hogy az ismerőseim, ha megkeresnek nem önzetlenségből teszik. Én eljutottam oda, hogy ez egyáltalán nem érdekel, de persze érthető, ha szeretnél barátokat.
Amit tudok neked javasolni: kereshetsz akár levelezőtársat is, pl. ezen az oldalon:
[link] , itt rengeteg tizenévessel tudsz kapcsolatot teremteni, és akár egy jó barátság is kerekedhet belőle.
Nem vagy bulizós (ami nem baj), ezt írtad, szerintem érdemes lenne meghatározni, mi az, ami érdekel, amivel szívesen foglalkoznál. Ha teszem azt szeretnél táncolni, vagy gyöngyöt fűzni, és ilyen helyekre mennél, ahol ezeket tudod csinálni, nagy előnye lenne, hogy az érdeklődési körödnek megfelelő emberekkel találkoznál.
Ha szeretnél, írhatsz nekem is, szívesen beszélgetek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!