Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak, ha senki nem...

Mit csináljak, ha senki nem tud engem elfogadni?

Figyelt kérdés
Mindenki meg akar változtatni és már annyira unom...Persze könnyű azt mondani,hogy legyek olyan,amilyen valójában vagyok,de így magamra maradok.Pl barátaim sose voltak.Hazaérek,szüleim dolgoznak,addig magammal beszélgetek.Miután hazaérnek,akkor általában vita van,sose én kezdem.Ki vannak a munkától és rajtam vezetik le a feszültséget.Emellett interneten próbáltam/próbálok magamnak párkapcsolatot találni,de hiába próbálkoztam évekig,sikertelen volt.Ugyanis amint kezd valaki megismerni,már írja,hogy nem kér belőlem.Több ezer emberrel chateltem már (tényleg annyival),és senki sem akart elfogadni.Sem a külsőmet,sem önmagamat nem tolerálják.Most már csak az vígasztal,hogy heti 3x lerészegedhetek.Nem járok sehova,mert emberek közelébe rosszul vagyok,leizzadok,szúr a szívem,dadogok.Így csak az internet világa maradt,de ezzel se megyek semmire.Félek attól,hogy sose lesz pasim,minden bizonnyal nem képes senki sem elfogadni azt,hogy milyen vagyok...(Nem írom le milyen vagyok,mert csak leszólnátok ti is).
2017. márc. 27. 07:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hiába járok évek óta pszichológushoz,nem képes megváltoztatni...
2017. márc. 27. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne, hogy mi miatt tartod magad betegnek, jó ideig én is gyűlöltem magam, mert azt szerettem amit.
2017. márc. 27. 18:41
 13/18 anonim ***** válasza:

"Hiába járok évek óta pszichológushoz,nem képes megváltoztatni..."

Mert nem is a pszichológusnak kell megváltoztatnia , hanem neked kell magadnak..pszichológus csak egy eszköz,neked kell akarnod a változást.

Énis rosszul érzem néha ha sok ember vesz körül zárt helyen,de nem lehet elbújni..életed végégig bujkáni akarsz?! Gyávaság. Nekem az segített,hogy direkt mentem emberek közé,kezdeményeztem beszélgetést,rávettem magam hogy olyan helyzetbe menjek ami kellemetlen,amitől félek..csak így lehet legyőzni ezeket a dolgokat.

2017. márc. 27. 23:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor neked nem is volt semmi komolyabb bajod.
2017. márc. 28. 07:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Dehogynem, csak én nem voltam,vagyok gyáva és nem rinyáltam itt hogy miminden rossz ,hanem tettem ellene.

Persze neked szíved joga lúzerként leélni az életed:) Elvégre szabad vilagban elunk.

2017. márc. 28. 10:09
 16/18 anonim ***** válasza:
És csodálkozol , hogy nincs pasid:D Hát nekem se kéne ilyen ..pedig csak 2 mondatot írtál,de abból lejött milyen vagy..és nem is láttalak.
2017. márc. 28. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem kötekedésből írom ám dolgokat. De szerinted az mennyire szimpatikus valakinek, ha ilyen rondán beszélsz és így elküldöd a másikat?:) Nem értelek.. Panaszkodsz hogy utálnak..de nem teszel semmit,amiért szerethetnének.
2017. márc. 28. 18:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Tettem eleget,meguntam.Te nem ismersz,fogalmad sincs mennyire megutáltam az embereket,mert visszaéltek a jóindulatommal.
2017. márc. 28. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!