Hogyan érezzem magam jól a bőrömben egyedül?
Kezdj el a transzcendens dolgok után érdeklődni. Hátha valami különleges atlantiszi tested van ami nem sokaknak vagy táltos vagy vagy egyéb. Ha a világ ritka kincseihez tartozol már mindjárt jobban érzed magad.
Amúgy nem veled van a gond a nőknek rossz az ízlésük a férfiak terén. A pici lány akinek fogalma sincs az életről olyan fiu barbibabrát akar aminek kocsija van és ház jár hozzá. TESCO-s vacak. A nőknél ez a normális hiába nem elfogadott szociális hozzá állás. Én rájöttem hogy nekem egy nemnormális őrült nő kell. Mert az tuti értem fog szeretni nem az ingóságaimért.
De ha nem akarsz foglalkozni a transzcendens dolgokkal akkor edz és izmosodj. Ha jó erős vagy jobb fizikai munkát kapsz több pénzzel ha szép kocsit választasz lehet csajod.
Nekem a transzcendens vált be... úgy éreztem be vagyok zárva egy korlátolt testnek nevezett koporsóba. Ha amit tudok be is képzelem magamnak és nem igaz még akkor is különlegesnek tartom a testem és minden este sírva adok hálát az úrnak hogy milyen csodálatos az életem és a testem. "Találd meg a te utadat és menj végig rajta"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!