Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy öljem ki magamból az...

Hogy öljem ki magamból az érzelmeket, a lelkifurdalást? Hogy legyek olyan gonosz, mint azok az emberek?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm ezt. Egy szörnyű ember vagyok, elkövettem egy hibát és hihetetlen kínoz a lelkifurdalás. Tudom hogy egy idióta lúzer vagyok. Végre megtalálom azt az embert akibe első pillanattól bele szerettem (sose éreztem ilyent senki iránt sem). Mindegy. A lényeg hogy én SENKIT sem érdemlek meg.

És elegem van ebből. Nem akarok érzeni, csak a gyűlöletet akarom. Gyűlölni akarok mindent, de képtelen vagyok rá. Akik bántottak éveken át, azokat sem tudom úgy igazán gyűlölni és ahányszor csak erre gondolok, megakarom ölni magam. Mindenért magamat hibáztatom. Megakarom ölni azt aki itt van bennem , aki még JÓ. Teljesen gonosz és rossz akarok lenni aki mindenkin átgázol, úgy mint ahogy velem is tették. De még is képtelen vagyok erre, mert az a rohadt lelkifurdalás kínoz... és olyan mintha meglennék láncolva... Ha valaki bánt vagy beszól, teljesen leblokkolok és könnyezik a szemem, dadogok, vagy meg sem szólalok, zokogni kezdek, bőgök mint egy ostoba kisgyerek... Múltkor a suliban is szívattak a tinip.csa oszt társaim, és akkor is csak elbőgtem magam, ők meg kiröhögtek. Gyűlölöm ezt.

Mit tegyek?

18/L

2017. márc. 12. 12:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
80%
Most komolyan miért nem próbálod megjavítani a sráccal a viszonyod ? Valamit elrontottál kettőtökkel kapcsolatban, kérj bocsánatot tőle. Egyszerűnek tűnhet még szélsőségesebbnek lenni, de nem megoldás. Tudod ha beszélnél vele és nem eltaszítanád és megnyílnál neki, akkor ha tényleg annyira jóban vagytok, akkor segíteni fog. Már csak a társaságával is. Amúgy is, ha 18 vagy nemsoká mész egyetemre/fősulira/dolgozni. Új közeg, új élet, de jó az, ha van melletted valaki akit szeretsz. Az emberek nem szeretik a gonosz társaikat egyébként, még nehezebben tudnál megnyugodni tőle, mert a normális emberek elfordulnának tőled.
2017. márc. 12. 16:38
 22/31 anonim válasza:
71%
Milyen hibát követtél el? A szerelmi ügyes nehézségek, vagy az osztálytársak bántalmazása, melyik a jelentősebb?
2017. márc. 13. 22:46
 23/31 anonim ***** válasza:

Ne akarj rossz lenni. Legyél csak semleges, nekem bevált teljesen. Nem foglalkozok senkivel és semmivel, még a dolgok jobb értelmében.

Teszem amihez kedvem van, nem ártok senkinek, de nem is érdekel senkinek a véleménye. Számomra a legnagyobb probléma, hogy az emberek mindig egymáshoz akarnak alkalmazkodni, azzal foglalkoznak a másik mit tesz, mit szerzett, mi a baja... ebből lett elegem. Pár ve már ez így megy, azóta sokkal boldogabban élek, hogy a magam szempontjából nézek mindent és nem azzal foglalkozok, hogy " más " mit tekint normálisnak.

2017. márc. 15. 01:02
 24/31 anonim ***** válasza:
78%
az érzések a legdrágább kincseink kislány soha ne add fel őket.. olvass önfejlesztő könyveket , nézz meséket stb. sokat lehet tanulni belőlük hidd el.
2017. márc. 15. 10:16
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Akinek kevés az empátia érzése,magas az intelligenciája ( és meg ötezer tényező) az pszichopata.Ami egy személyiségfajta de annak is van ötezer árnyalata.

Ahogy látom buta is vagy, mert itt ezer ötletet adtak, de csak nyavajogsz, aztmondanám, hogy ne számíts sokra nyámnyila vagy.

Pszichopata nem tudsz lenni, az született jellemvonás.

Szociopata nem született, de azt se tudod bebeszélni magadnak.

Állj le, 18 évesen elég unintelligens vagy.

14/l

2017. márc. 15. 15:25
 26/31 anonim válasza:
35%
Voltam már ezen a ponton én is, sőt nekem már sikerült is elérnem ezt az édesen gonosz, ámde mégis annyira erővel feltöltő állapotot. Csak te még nem ismerted meg eléggé az önmagad rosszabbik oldalát mert generálban jó vagy és nem is szeretnél rossz lenni, de néha a helyzet rákényszerít. Annyit mondhatok neked, hogy ha már rendelkezel ezekkel az adottságokkal akkor ne megtagadd hanem élj az előnyeivel és használd fel kreatívan. Tele van hasznos adottságokkal az éned ezen fele is még a senkiháziak ellen is tudod használni. Csak néhány ezek közül: Mosolygós szarkazmus, jó szociális érzék, erős baráti kötelékek,tömegmanipuláció és még sorolhatnám. Jó lenne időnként egy dühöngő állattá válni és széttépni az ellenséget szóban vagy tettben, de hosszútávon kifizetődőbb a te utad hidd el. Akin azt látod hogy gonosz, de sikeres vele azt meg ne irigyeld, nem azért ilyen mert ez az egy igaz út, hanem azért mert ez a legtöbb amire képes a céljai eléréséért, de ez egy állatias ösztön és nem helyes út egyáltalán végső soron a pusztulásba visz. Szóval ne tagadd meg önmagadat, inkább azon gondolkozz el mire lennél még képes! Garantálom ha jól utána gondolsz olyan dolgokra lelsz amikről eddig csak álmodtál és meglesznek a fegyvereid bármilyen szituáció kezeléséhez :) A legjobbakat!
2017. márc. 16. 03:38
 27/31 anonim ***** válasza:
29%

Rettenetesen dühös ember vagy. Aki ha már rájött, hogy hibázott és hol rontotta el, nem megpróbál tanulni belőle és jobb emberré lenni, ehelyett még jobban eltapossa a viselkedésével azt. Mert fogadok, ezzel a dühvel rontottad el rettenetesen nála is.

És ha még így is a lelki társadnak érezted, nagy eséllyel ő is olyan érzékeny mint te.

Hogy lehet ezt így csinálni ? Elrontod, a romok közé oda dobod nem csak a saját, de az ő lelkét is és még jól rátaposol. 18 éves vagy ideje felelősséget vállalni a tetteidért. De ezzel nem vállalsz, ez csak a vakságod mutatja és azt, hogy mindig magadból indulsz ki. A hozzászólásaid alatt egyszer nem írtad, hogy rendbe akarnád hozni a dolgot. Lemondtál róla, mártír vagy, csak ép nem azt kellene gyűlölnöd magadban, hogy van benned egy kis jó még, hanem, hogy egyáltalán ezt te képes vagy így feldolgozni. Bele se gondolva, hogy ez nem csak a tiéd, hanem egy másik ember életére is kihatott. Fogadok szegény azt sem tudja mi történt. Ha tényleg ennél az állapotnál ragadsz, legalább az legyen az utolsó jó tetted, hogy csak annyit leírsz neki mint nekünk ismeretleneknek ide. Persze nem tudhatom, hogy leírtad-e, de mérget vennék rá, hogy nem.

Legalább tudja meg, hogy nem ő volt a hibás. Mert ha kicsit is érzékeny magát fogja okolni. Nem dühösnek kellene lenni meg gyűlölködni, hanem annyi gerincet növeszteni, hogy kiállsz néha önmagad és a hibáid ellen és felelősséget vállalsz azokért akik belekeveredtek a saját önsanyargatásodba.

29/L

2017. márc. 16. 22:09
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

Érzelmeket nem kell kiírtani csak a lelkiismeret furdalást.

Képzeld el, hogy a lelkiismereted egy háromszög, ami szorosan egy kőr belsejében van úgy, hogy mind a 3 sarka hozzáér a kőr belsejéhez. Ha valami olyat teszel ami számodra lelkiismeret furdalást okoz akk az a 3szög elkezd forogni és a sarkai súrolni fogják a kört. Ezért van, hogy fáj neked amit tettél.

De minnél többet forog az a 3szög annál jobban kikopik, ill tágul a kör, és ha kikopik nincs mit súrolni így lelkiismeret nélkül tehetsz bármit.

Érzelmeket sem fogsz érezni egy idő után senki iránt ha kiölöd a lelkiismereted.

Kezdésnek, lopj a szeretteidtől, utána lelkileg tőrj össze embereket saját örömödre. Mindenkiben csak a rosszat vedd észre és ha van benne jó azt használd ki az ő kárára.Nem szerethetsz senkit, se időst, se anyukát, se gyereket, senkit.... szerintem jó ha elkezdenél egy önvédelmi sportot.

A bőgés is elmúlik ha gyakorolsz.

Ha nem fogadod meg a tanácsom helyesen cselekedsz.

2017. márc. 17. 05:12
 29/31 anonim ***** válasza:

...

Akár jelent számodra valamit, akár nem, hogy horizon, könyörgöm neked.

Csak ne bántsd magad ! Még csak gondolni se gondolj ilyenre ! Ott lesz neked és maradni fog. Bármikor.

2017. márc. 18. 12:20
 30/31 anonim ***** válasza:
61%
De a kérdésednek semmi köze az emohoz
2017. máj. 15. 01:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!