Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy öljem ki magamból az...

Hogy öljem ki magamból az érzelmeket, a lelkifurdalást? Hogy legyek olyan gonosz, mint azok az emberek?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm ezt. Egy szörnyű ember vagyok, elkövettem egy hibát és hihetetlen kínoz a lelkifurdalás. Tudom hogy egy idióta lúzer vagyok. Végre megtalálom azt az embert akibe első pillanattól bele szerettem (sose éreztem ilyent senki iránt sem). Mindegy. A lényeg hogy én SENKIT sem érdemlek meg.

És elegem van ebből. Nem akarok érzeni, csak a gyűlöletet akarom. Gyűlölni akarok mindent, de képtelen vagyok rá. Akik bántottak éveken át, azokat sem tudom úgy igazán gyűlölni és ahányszor csak erre gondolok, megakarom ölni magam. Mindenért magamat hibáztatom. Megakarom ölni azt aki itt van bennem , aki még JÓ. Teljesen gonosz és rossz akarok lenni aki mindenkin átgázol, úgy mint ahogy velem is tették. De még is képtelen vagyok erre, mert az a rohadt lelkifurdalás kínoz... és olyan mintha meglennék láncolva... Ha valaki bánt vagy beszól, teljesen leblokkolok és könnyezik a szemem, dadogok, vagy meg sem szólalok, zokogni kezdek, bőgök mint egy ostoba kisgyerek... Múltkor a suliban is szívattak a tinip.csa oszt társaim, és akkor is csak elbőgtem magam, ők meg kiröhögtek. Gyűlölöm ezt.

Mit tegyek?

18/L

2017. márc. 12. 12:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

De, ez egy kamasz probléma. Sokkal idősebb vagyok nálad, és én is ilyen voltam ennyi idősen.

Ettől függetlenül lehet, hogy keresned kellene egy szakembert, aki segítene ezt az egész kérdéskört feldolgozni, mert nem lesz egészséges felnőttkorod, ha ilyen gondolatokkal kelsz és fekszel.

2017. márc. 12. 13:12
 12/31 A kérdező kommentje:
Jártam dokihoz. Más okok miatt is (amik igazából ehhez köthetők), más mentális zavart is találtak, kaptam gyógyszert, de semmit sem segített. Csak rosszabb lett minden.
2017. márc. 12. 13:15
 13/31 anonim ***** válasza:
66%

akkor keress egy másik doki.

(vagy az egész az itt trollkodásról szól? )

2017. márc. 12. 13:16
 14/31 A kérdező kommentje:
eh... tényleg életképtelen vagyok. Már most 18 évesen. ˇ^ˇ
2017. márc. 12. 13:16
 15/31 A kérdező kommentje:
nem trollkodok!
2017. márc. 12. 13:17
 16/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2017. márc. 12. 13:17
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor szerintem próbálj meg beszélni a sráccal vagy valami és ne stresszelj!
2017. márc. 12. 13:23
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem az érzést, amiről írsz, mondjuk ez a nagy gyűlölködős dolog nekem is tinédzserkoromban volt erős.

Szerintem elég rossz irány a gyűlölködést választani, mert rontja a józan ítélőképességet, könnyebben összeütközhetsz a törvénnyel és pont a legrosszabb irányba siklik ki az életed. Plusz hihetetlen nagy mértékű energiapocsékolás.

Ajánlom neked a sportot, abban nagyon le lehet vezetni a dühöt, az egészséges tálplálkozás, jóga, meditációk is jó dolgok, vagy akár az olyan egyszerű dolgok mint az olvasás vagy más szellemi munka.

Negatívabb dolog, ugye ezen már énis átestem és végül depressziós lettem, aminek következményeképp már magasról teszek mindenre és mindenkire, olyan szinten nem érintenek meg hogy alig találnak fogást rajtam, és pont emiatt tudom magam hatékonyabban megvédeni. Ezt viszont nagyon nem javaslom szóval inkább a sport ami a legjobb...

2017. márc. 12. 13:29
 19/31 anonim ***** válasza:

Van egy könyv Kerner Tibor: Sziklaszilárd Önbecsülés.

Olvasd el, segíteni fog!

2017. márc. 12. 14:48
 20/31 anonim ***** válasza:
74%
Jobban jársz szerintem ha ezeket dolgokat nem veszed annyira komolyan.Ők csak a hecc kedvéért szórakoznak veled ilyenkor a legjobb módszer ha egyénként egyedül kapod el őket,és kérdőre vonod, ezeknek a kis férgeknek csak csapatba nagy a szájúk nyilvánosság előtt.Tengernyi fiú van még a tengerben ne keseredj el.
2017. márc. 12. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!