Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most már gonosz vagyok?

Most már gonosz vagyok?

Figyelt kérdés
Az előttem menő ember elejtett egy nagyobb címletű papírpénzt, felvettem és eltettem magamnak.

2017. márc. 3. 00:03
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem, láttam ki ejtette el, visszaadhattam volna neki, ha akarom.
2017. márc. 3. 00:05
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagy gonosz,de lekozelebb add vissza,és legalább tiszta lesz a lelkiismereted. Nem tudhatod épp mire kellett az a pénz.
2017. márc. 3. 00:08
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagy gonosz, de valószínűleg nyomasztani fog a bűntudat, hogy visszaadhattad volna. Az előttem író jól mondta.
2017. márc. 3. 00:55
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem gonosz,csak ฿unkó..Amúgy,nem unod még ez a "gonosz vagyok?" kérdéseidet?
2017. márc. 3. 01:04
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

HAZUDSZ!!!!

24F

2017. márc. 3. 07:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
ez buncselekmeny, egyszer lattam a tv ben hogy valaki elhagyta a tarcajat egy ferfi felvette s elrakta maganak es egy kamera pont felvette az egeszet, es eljaras indult ellene, kar volt kiirnod a kerdest.
2017. márc. 3. 08:41
 7/14 anonim ***** válasza:
40%
Konkretan loptal. Bar nem te huztad ki a zsebebol de TUTAD kie es nem adtad oda. Undorito dolog volt, az biztos.
2017. márc. 3. 09:02
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy gonosz, viszont túl empatikus sem. Máskor gondolj bele a másik ember helyzetébe. Talán nagy szüksége volt arra a pénzre, lehet, hogy a gyerekének vett volna valamit, aztán gondold el, hogy talán milyen rosszul érezte magát, amikor észrevette, hogy elveszett. Persze az is lehet, hogy vállat vont és nem csinált belőle nagy ügyet, de ezt nem tudhatod. Effektíve elloptad tőle. Ha szólsz neki, talán megismertél volna egy érdekes embert, de legalábbis segítettél volna valakinek. A jó emberi kapcsolatok pedig többet érnek, mint pár ezer forint.
2017. márc. 3. 10:37
 9/14 A kérdező kommentje:
Kocsmából jött ki, azután ejtette el.
2017. márc. 3. 10:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Tokmindegy, ha tudod hogy valaki mase a penz te meg elteszed az lopas, buncselekmeny!
2017. márc. 3. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!