Most már gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Az előttem menő ember elejtett egy nagyobb címletű papírpénzt, felvettem és eltettem magamnak.2017. márc. 3. 00:03
11/14 anonim válasza:
Itt nincs helye finomkodasnak, hogy neeem, nem vagy gonosz, meg erdekes embert ismerhettel volna meg...buncselekmenyt kovettel el, pont. Legkozelebb ne tedd.
12/14 anonim válasza:
Ettől még nem lesz valaki gonosz. Jobb az empatikus készségeket fejleszteni, hogy megértse, miért volt ez rossz döntés. Nyilvánvalóan nem gondolt mélyebben bele, most is azt írta, hogy kocsmából jött ki az illető, ezzel is magyarázva, hogy miért vette el a pénzt. Egyáltalán a kérdés kiírása arról tanúskodik, hogy a kérdezőt foglalkoztatja az ügy, tehát mégsem egészen indifferens. Ha az lenne, egyáltalán nem is gondolna az egészre.
14/14 anonim válasza:
Nem egy kis ovodasrol van szo utolso elotti, akinek tanitgatod, hogy ne vegye el a homokozoban a lapatot. Felnott ember tudnia kene hogy ez kozonseges lopas es buntetendo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!