Felnőtt korban barátokat szerezni?
Nekem sem akar összejönni. :S
25/L
Nem, nekem kevés az önbizalmam. Én nyitott vagyok mindenre, és szívesen barátkoznék. :)
25/L
Én csak sima barátokat szeretnék, akikkel lehet beszélgetni, elmenni ide-oda, foglalkoznak velem + én is velük. stb.
Aki gondolja, írhat nyugodtan privátot :)
azonos érdeklődési körű embereket keress akikkel tudsz beszélgetni, szórakozni :)
24F
általában az ebben a csapda, hogyha sokáig nem megy, tényleg jön az önbizalomhiány, és ezáltal ha lenne is lehetőség ismerkedni, hiába gondolod azt, hogy nyitott vagy, valójában nem tudsz nyitni, nem tudsz megszólítani senkit.
én is ezen a ponton vagyok, és nagyon bosszantó.
munkahelyem is egy kisvállalkozás, 5-en vagyunk a főnökkel együtt, de gyakorlatilag csak én vagyok 30 alatti, ők meg 40 felett, minimális az egyezőség az érdeklődési körben is, meg úgy bármiben is, ami ahhoz kellene, hogy egy kötelező munkahelyi ismeretségen túl el tudjon mélyülni a dolog.
18 év alatt ott az iskola, ahol össze vagy zárva 20-30 veled egykorúval, azok közül könnyebben találsz olyan embert, akinek egyezik az érdeklődése.
Én is ilyesmit szeretnék :/
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!