Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek hány éves korig...

Szerintetek hány éves korig lehet barátokat szerezni?

Figyelt kérdés
Eléggé introvertált, visszahúzódó vagyok, utoljára óvodás koromban voltak barátaim. Suliban emiatt nem. Azóta ugyan próbálok emberként viselkedni, de valahogy tartósan nem sikerül semmit fenntartani, hosszabb ideig nem érdeklem az embereket. Egy darabig beszélgetek (a bemutatkozós részben már egész jó vagyok), de egy idő után nem szólok, csak ha kérdeznek. Ezt gondolom, sokan úgy fogják fel, hogy leszarom őket, pedig ez nem így van, csak szívesebben hallgatok, mint beszélek. Tegyük fel, hogy ez elmúlna, akár szakember segítségével, és találnék olyan embereket, akiket érdeklek, mondjuk közös hobbijaink vannak. Viszont mivel előtte nem voltak barátaim, nem tudok jó bulizós sztorikat, nem tudom azt mondani, hogy azt a filmet én is láttam, egy barátnőmmel voltunk a moziban, nem voltam előtte fesztiválokon, de akár még kocsmában beülős beszélgetős estén sem. Így szerintetek meddig lehet barátokat szerezni? Kb. hány éves korig nem túl ciki ez?
2016. okt. 19. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem az már gyerekkorban eldől , hogy ki lesz az igazi barátod. Utánna már inkább csak haverok jönnek/pénzbarátok/ilyesmi.

De azért én nem tartom kizártnak ,hogy közben is születhet hasonló dolog.

2016. okt. 19. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
49%
Amíg élsz. Ha ez 300 év, 300ig.
2016. okt. 19. 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:
56%

Bármikor lehet barátokat szerezni...

Én se szoktam menni kocsmába, nem nézek sok filmet, bulizós sztorikat, mégis tudok pofázni jókat.

2016. okt. 19. 20:59
 4/14 anonim válasza:
69%
Nem korhoz kötött hogy mikor fogsz barátokat találni.
2016. okt. 19. 21:03
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

Ha ez már gyerekkorban eldől, akkor nekem nem lennének barátaim, de vannak, nem gyerekkori, és nem több tucat, de aki van, az igazi barát és számíthatunk egymásra. :-)

Ez nincs korhatárhoz kötve, mint a 18 karikás filmek.

2016. okt. 19. 21:17
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Valószínüleg szimplán elviselhetetlen vagy,ezért utál mindenki.
2016. okt. 20. 19:11
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

6-os! Azt hiszem, normálisan megfogalmazva írtam ki a kérdést, nem úgy, mint te a választ, úgyhogy nem tudom, kettőnk közül ki lehet az elviselhetetlenebb.

2016. okt. 21. 17:19
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Hány éves vagy?
2016. okt. 22. 19:13
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ez korfüggetlen, bármikor lehet új barátod, persze, ha olyan az embert körülvevő közeg, társaság. iskolában, egyetemen voltak barátaim.

A ballagást nehezen éltem meg, főleg az egyetemit. Mert amíg az ember gimis vagy középiskolás, addig ott van, hogy továbbtanul, aztán majd főiskolán/egyetemen szerez újakat.

Utána viszont csak reménykedni lehet, hogy pl. olyan munkahelyre kerül, ahol talál ismét újakat. Személy szerint nekem nem sikerült. Az egykori barátok messze, több száz km-re vannak, iskolák után hazakerültem a szülőfalumba, a nagy semmibe városról, Budapestről. Volt néhány munkahelyem, hát hagyjuk, hogy ott milyen "barátaim" voltak.

Összefoglalva igen, bármilyen életkorban találhatsz barátokat, annyi, hogy hely-és helyfüggő, hogy valóban sikerül-e. Kívánom, hogy sikerüljön!

39/F

2016. okt. 23. 13:44
 10/14 anonim ***** válasza:
*hely és helyzetfüggőt szerettem volna írni
2016. okt. 23. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.