Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek hány éves korig...

Szerintetek hány éves korig lehet barátokat szerezni?

Figyelt kérdés
Eléggé introvertált, visszahúzódó vagyok, utoljára óvodás koromban voltak barátaim. Suliban emiatt nem. Azóta ugyan próbálok emberként viselkedni, de valahogy tartósan nem sikerül semmit fenntartani, hosszabb ideig nem érdeklem az embereket. Egy darabig beszélgetek (a bemutatkozós részben már egész jó vagyok), de egy idő után nem szólok, csak ha kérdeznek. Ezt gondolom, sokan úgy fogják fel, hogy leszarom őket, pedig ez nem így van, csak szívesebben hallgatok, mint beszélek. Tegyük fel, hogy ez elmúlna, akár szakember segítségével, és találnék olyan embereket, akiket érdeklek, mondjuk közös hobbijaink vannak. Viszont mivel előtte nem voltak barátaim, nem tudok jó bulizós sztorikat, nem tudom azt mondani, hogy azt a filmet én is láttam, egy barátnőmmel voltunk a moziban, nem voltam előtte fesztiválokon, de akár még kocsmában beülős beszélgetős estén sem. Így szerintetek meddig lehet barátokat szerezni? Kb. hány éves korig nem túl ciki ez?
2016. okt. 19. 20:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

21 vagyok.

Köszönöm a válaszokat!

2016. okt. 23. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
kb 100
2016. okt. 25. 20:14
 13/14 anonim válasza:
Szia! Remélem segítek azzal ha a saját példámat hozom fel. Nekem sem voltak soha barátaim főleg nem lányok. A korosztályomnál jóval érettebb voltsm mindig. Talán emiatt. Nem tudtam mit kezdeni a környezetemmel. A mai napig nem megy de ragadnak rám az emberek egyszerűen én nem kérek belőlük. Kicsit antiszociálisnak tűnhet de ez van. Pár ember van körülöttem akikkel őszinte lehetek velük is csak 2-3 éve tartom a kapcsolatot kb havonta egyszer. Ez kb. 4 fő. Meg a párom van aki tök megért mert ő pont ilyrn mint én. 5és fél éve együtt vagyunk. 20 év korkülönbség én 22 ő 42. Most babát várok tőle... tehát igen.... meg lehet találni. Neked is nehéz és sokkal krvesebb ember lesz de ők igaz barátok lesznek. És ez magától jönni fog. Szélsőség vagy amit kevés ember ért és tud elfogadni. Csak az aki szintén olyan szélsőség mint Te. Minden jót!!!!
2016. okt. 28. 13:15
 14/14 anonim válasza:
53%
Életed végéig. Az is lehet, hogy a legjobb barátoddal 3,20,40 vagy akár 70 évesen találkozol. Nem a kor számít!😉
2016. nov. 5. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!