Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudnék barátokat szerezni?

Hogyan tudnék barátokat szerezni?

Figyelt kérdés

Tudom, sok ilyen kérdés van, de megoldást nem láttam...

Saját korosztályommal nehezen jövök ki, eléggé komolytalanok mindig. Láttam olyan válaszokat hogy bulikba kell menni, szórakozóhelyekre, de az nem az én világom, de olyan programokon amik érdekelnek nehezen lehet ismerkedni, és amúgy is elég visszahúzódó vagyok

.

A munkahelyemen sem tudok/lehet igazán ismerkedni,mivel egyrészt idősebbek,másrész pedig pár dolog miatt szekálnak.

És ha eseteleg jön egy új ember,akkor is rögtön célozgatnak neki rá.

19/f

2016. okt. 20. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen munkakörben dolgozol?
2016. okt. 20. 22:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Vendéglátásban dolgozom,szakács vagyok.
2016. okt. 20. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Tényleg bulikba kell menni, de ott legtöbbször csak haverokat találsz (de van esély barátokra is). Munkahelyen lehet esetleg (ha olyan a társaság, ha nem akkor mit csinál ilyenko az ember elmegy bulizni):D tehát érted?? De egyébként bárhol lehet nem csak bulikban, de szerintem már nem sokan járnak könyvtárba hasonló helyekre.
2016. okt. 20. 23:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Bulizni nem szeretnék menni,szerintem idő és pénz kidobás,plusz nem szeretem a részeg emberek társaságát.
2016. okt. 20. 23:17
 5/8 anonim válasza:
Én sem jövök ki a saját korosztályommal,mert a többség valóban nagyon komolytalan. Inkább az idősebbekkel :)
2016. okt. 21. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Teljesen átérzem. Bár én szeretek azért komolytalan is lenni elég sokszor, de a bulizás egyáltalán nem jön be és nem is jövök ki a korosztályommal... :/ Nem tudok mit tenni ez ellen, ilyen vagyok és nem is szeretnék lerészegedni minden hétvégén és kidobálni a pénzt az ablakon, aztán ezzel büszkélkedni... 19f
2016. okt. 23. 00:36
 7/8 anonim ***** válasza:

"Tényleg bulikba kell menni, de ott legtöbbször csak haverokat találsz (de van esély barátokra is). Munkahelyen lehet esetleg (ha olyan a társaság, ha nem akkor mit csinál ilyenko az ember elmegy bulizni):D tehát érted?? De egyébként bárhol lehet nem csak bulikban, de szerintem már nem sokan járnak könyvtárba hasonló helyekre."

Klasszikus normi tanács. Akiket elhívnak bulizni, vagy van baráti körük, akikkel el tudnak menni bulizni, azoknak ilyen téren nincs problémájuk, arra meg főként nem szorulnak rá, hogy itt kérjenek tanácsot.

Kicsit gondolkozzatok már, mielőtt leírjátok tízezredjére is ugyanazt a hasztalan tanácsot!

2016. okt. 23. 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:

"A sör csak egy szófordulat."

Szerintem komoly önértékelési problémáid lehetnek, amin lehet segíteni, de kizárólag akkor ha te is akarod. Igen ezt könnyű mondani, kérded most: Miért ne akarnám??... Nem elég akarni, tenni is kell, és nehéz a visszaút ha teljesen magába fordul az ember. Próbálkozz szintén introvertált személyiségű emberekkel ismerkedni, erre remek lehetőség az internet KEZDÉSNEK, de azért csak óvatosan...

Szekálnak? Nem szerencsés ha egy zárt szoc. körben többen egy személyre vannak rá akadva. Leginkább azzal lehet visszafojtani a feléd áramló rosszindulatot ha egyszerűen semmibe veszed. Ha látják rajtad, hogy reagálsz a negatív dolgokra amiket mondanak, soha nem fogják abbahagyni. Te csak végezd a melódat, szarj le mindent, és állj ki magadért. Más nem fog!

2016. okt. 23. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!