Mennyi ideig bírja az ember, ha teljesen egyedül marad? Van olyan hogy teljes újrakezdés? (25F)
A volt barátnőm apja a szemünk láttára itta magát halálba. Évek alatt épült le teljesen, végül kórházba került és nem láttuk többé... A kapcsolatunk ráment a folyamatos feszültségre. A temetés után kiléptem. Mindenkivel megszakítottam a kapcsolatom. Új munkát kerestem vidéken... Úgy éreztem nem tudok már szeretni.
Egy éve élek egyedül, nincsenek barátaim, a szüleimet két-három havonta látogatom. Az új munkatársak családos ötvenes emberek, nincs sok közös témánk. A facebook profilom töröltem, egy éve a kutya se szól hozzám...
Hogy tudnám ezt helyrehozni? Sokszor úgy érzem nem kellek senkinek... Szükségem lenne egy társra... :/
#1 Te most komolyan arra biztatod a kérdezőt, hogy legyen öngyilkos? Nemhogy örülnél neki, hogy nem akar az lenni.
Kérdező, keress magadnak egy lányt, és alapíts családot vele. Bár nem tudom mennyi a fizetésed (persze vidéken dolgozol, de talán egy gyereket be tudnátok vállalni, ha ő is dolgozik). Az, hogy sok férfi barátod nincs, még a malmodra is hajthatja a vizet, mert több időt tudnál a feleségeddel és a családoddal tölteni.
Az élet minden szempontból újrakezdések sorozata.
Új lakhely, új munkahely, új társ, új háziállat, új barátok, ... stb.
Minden befejezés és újrakezdés csak tesz hozzánk, ha képesek vagyunk leszűrni a tanulságokat és a továbbiakban tapasztalatként hasznosítani.
Ha te tudatosan elzárkóztál, akkor nehezebben fog menni az új kapcsolatok kialakítása, de nem lehetetlen.
Próbálj olyan munkahelyet és lakhelyet keresni, ahol kicsit pezsgőbb az élet, és a fiatalok (a korosztályod) inkább jelen vannak.
Az internet adta lehetőségeket se hagyd figyelmen kívül!
Sok szerencsét kívánok neked!
Egy férfinak keresnie kell a kapcsolatokat,a társaságot.
Ha elásod magad ,senki sem fog hozzádszólni,ha csak nem teszel annak érdekében,hogy fölfigyeljenek rád.
Egy nőnél más a helyzet,mert azt elhívják,viszik a buliba, s ezért gyakorlatilag semmit sem kell tennie csak várnia a sült galambot, vagy mint a pecások a halat.
De egy férfinak keresnie kell a társaságot,mert különben lemarad. Nem muszáj Kamcsatkából Burkinafaszóba átköltözni, nem a helyszín számít hanem a filmszereplők. Elég ha azokat lecseréled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!