Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan ember, aki úgy...

Piriiiii kérdése:

Van itt olyan ember, aki úgy érzi, számára nem való a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 21:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A (jó, valós) párkapcsolat számomra egyenlő a szeretettel...
2017. jan. 2. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Nekem. Minden kapcsolatom úgy zajlott le eddig hogy rögtön rózsaszín minden. Együtt vagyunk, jól érezzük magunkat. De a lány több együttlétet igényel, nekem pedig kell idő amikor csak egyedül vagyok pár napot és más dolgaimmal foglalkozok. Egyszerűen nekem a folyamatos együttlét és ragaszkodás sok, és elkezd taszítani az egész. Ezért bármennyire szeretem is a lányt, szakítok vele. Ez 3-szor lejátszódott már és mindhárom alkalommal hiányzott utána sokáig. De egyszerűen mindig stresszelt hogy folyamatosan velem akart lenni és nem kaptam helyet. Egy házasságba én körülbelül belehalnák.
2017. jan. 2. 22:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit értesz párkapcsolat alatt. Házasság, gyerekek, stb. már megvolt, nem vágnék bele még egyszer. Egy partnerkapcsolatba esetleg igen, talán még együtt éléssel is.
2017. jan. 2. 22:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Mindent, ami többről szól, mint szex.
2017. jan. 2. 22:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor a fenti feltételekkel igen, vállalkoznék rá.
2017. jan. 2. 23:13
 16/18 anonim ***** válasza:
81%

Nekem nem való. Még nem is volt.

Nem akarom mutogatni a testemet, ha 10-es lenne, akkor sem. Nem akarok mással egy ágyban aludni. Betegesen félek a terhességtől, nem akarok gyereket. Nem főzök, nem akarok gondoskodni senkiről. Ha belegondolok, milyen egy párkapcsolat, az jut eszembe, hogy fárasztó, mint egy vendégségben lenni. Csak ülsz, de feszélyezve érzed magad.

2017. jan. 2. 23:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Jelen. Valahogy nem tudok az emberekkel bánni (nem agresszivítás miatt!).
2017. jan. 3. 19:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Megkímélem a személyt magamtól inkább.
2017. jan. 4. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!