Piriiiii kérdése:
Van itt olyan ember, aki úgy érzi, számára nem való a párkapcsolat?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 21:44
11/18 A kérdező kommentje:
A (jó, valós) párkapcsolat számomra egyenlő a szeretettel...
2017. jan. 2. 22:27
12/18 anonim válasza:
Nekem. Minden kapcsolatom úgy zajlott le eddig hogy rögtön rózsaszín minden. Együtt vagyunk, jól érezzük magunkat. De a lány több együttlétet igényel, nekem pedig kell idő amikor csak egyedül vagyok pár napot és más dolgaimmal foglalkozok. Egyszerűen nekem a folyamatos együttlét és ragaszkodás sok, és elkezd taszítani az egész. Ezért bármennyire szeretem is a lányt, szakítok vele. Ez 3-szor lejátszódott már és mindhárom alkalommal hiányzott utána sokáig. De egyszerűen mindig stresszelt hogy folyamatosan velem akart lenni és nem kaptam helyet. Egy házasságba én körülbelül belehalnák.
13/18 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz párkapcsolat alatt. Házasság, gyerekek, stb. már megvolt, nem vágnék bele még egyszer. Egy partnerkapcsolatba esetleg igen, talán még együtt éléssel is.
14/18 A kérdező kommentje:
Mindent, ami többről szól, mint szex.
2017. jan. 2. 22:40
15/18 anonim válasza:
Akkor a fenti feltételekkel igen, vállalkoznék rá.
16/18 anonim válasza:
Nekem nem való. Még nem is volt.
Nem akarom mutogatni a testemet, ha 10-es lenne, akkor sem. Nem akarok mással egy ágyban aludni. Betegesen félek a terhességtől, nem akarok gyereket. Nem főzök, nem akarok gondoskodni senkiről. Ha belegondolok, milyen egy párkapcsolat, az jut eszembe, hogy fárasztó, mint egy vendégségben lenni. Csak ülsz, de feszélyezve érzed magad.
17/18 anonim válasza:
Jelen. Valahogy nem tudok az emberekkel bánni (nem agresszivítás miatt!).
18/18 anonim válasza:
Megkímélem a személyt magamtól inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!