Van itt olyan ember, aki úgy érzi, számára nem való a párkapcsolat?
Személy szerint nem azt mondom,hogy nem való nekem párkapcsolat, mert ez nem igaz. Inkább megundorodtam ezektől a dolgoktól:
Hatalmas igazság az egész :)
A hagyományos értelemben vett párkapcsolat nem való nekem, mármint az olyan dolgok pl., hogy összeköltözzek egy nővel. Vagy hogy állandóan közös programokat kelljen csinálnom vele.
Nekem elég sok magányosan töltött időre van szükségem az átlaghoz képest, ezért idegesít, ha állandóan emberek vesznek körül, még akkor is, ha az a barátnőm az, és nem szeretem azt sem, ha lekorlátozza valaki, hogy mikor, hova megyek.
Bár ettől függetlenül amúgy teljesen hűséges vagyok, és nagyon szeretem a barátnőmet, ha épp van, és mindent megtennék érte, de a nők nem nagyon szokták tolerálni a fentieket, tehát nekem nem igazán való egy "normális" párkapcsolat.
Jelen...túlzottan féltékeny vagyok, az az ember, aki ha tehetné 0-24 órában megfigyelné a párját. Önbizalomhiányos is vagyok, egy nap legalább 50x megkérdezném, hogy ,,Szeretsz?". Velem nem járna jól egy nő sem.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!