Csal a párom hónapok óta, hazudik. énis akartam h fajon neki. (Nem megcsalás) mit tegyek?
tehát ha ebből az értelmetlen lusta vagyok, félig hülyén fogalmazva, és félig ékezet nélkül írok dumából ha jól értem az jön le hogy a barátod megcsalt valakivel, erre te bosszúból küldtél egy vadidegennek egy smst? Elég gagyi történet. Nem kamu a kérdés?
Szerintem kezeltesd magad amíg nem késő! Megadom privátban egy jó pszichiáternek a telefonszámát. Neki is küldhetsz smst. Én is küldtem neki, remek szakember, szexológiával is foglalkozik. Anno férfiprosti volt, aztán rájött hogy többre is viheti mint segédmunkás.
Oké, ehhez nem igazán tudok már mit hozzáfűzni.
A gyerek miatt vele maradsz és elviseled hogy tovább csal, vagy ott hagyod és új életet kezdesz egyedülálló anyaként. Ez a két lehetőséged van. Első variációval azt kockáztatod hogy apa nélkül nő fel, másodikkal pedig azt hgoy pokol lesz az életetek. Nem ismerem a barátod, de azt tudom hgoy mindent meg lehet beszélni. Oka biztos van a megcsalásnak. Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!