Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csal a párom hónapok óta,...

Csal a párom hónapok óta, hazudik. énis akartam h fajon neki. (Nem megcsalás) mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szórakozásból,tudtam elmondja paromnak. Csak sms volt semmi szex. De parom k*vának néz.pedog szexnemvolt :(
2016. dec. 25. 23:00
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat, meg honapok ota csal is. Elfeledtem oda irni.
2016. dec. 25. 23:01
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Először írd le érthetően, hogy mi bajod van.
2016. dec. 25. 23:10
 3/11 anonim ***** válasza:
43%

tehát ha ebből az értelmetlen lusta vagyok, félig hülyén fogalmazva, és félig ékezet nélkül írok dumából ha jól értem az jön le hogy a barátod megcsalt valakivel, erre te bosszúból küldtél egy vadidegennek egy smst? Elég gagyi történet. Nem kamu a kérdés?

Szerintem kezeltesd magad amíg nem késő! Megadom privátban egy jó pszichiáternek a telefonszámát. Neki is küldhetsz smst. Én is küldtem neki, remek szakember, szexológiával is foglalkozik. Anno férfiprosti volt, aztán rájött hogy többre is viheti mint segédmunkás.

2016. dec. 25. 23:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Párom csal engem. Kb fél éve. Én meg viszavágtam a haverjával,úgy hogy smseztem vele! De tali nem volt... szval.. parom megtudta ezt és felháborodott.csak én tegnap elmondtam neki mit tettem. Asztmondta büszke rám. Aztan hajnalba meg idegbeteg lett. Aztán csak a nagy vita de hogy miert? Mert szerintem ez nem megcsalás amit mar ő tesz velem mióta!!!
2016. dec. 25. 23:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért nem szakitasz?
2016. dec. 25. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Két hülye, egy pár!
2016. dec. 25. 23:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha csal minek vagy vele?
2016. dec. 25. 23:48
 8/11 A kérdező kommentje:
Van babánk
2016. dec. 26. 00:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Oké, ehhez nem igazán tudok már mit hozzáfűzni.

A gyerek miatt vele maradsz és elviseled hogy tovább csal, vagy ott hagyod és új életet kezdesz egyedülálló anyaként. Ez a két lehetőséged van. Első variációval azt kockáztatod hogy apa nélkül nő fel, másodikkal pedig azt hgoy pokol lesz az életetek. Nem ismerem a barátod, de azt tudom hgoy mindent meg lehet beszélni. Oka biztos van a megcsalásnak. Hány éves vagy?

2016. dec. 26. 00:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Kell neked ilyentől gyerek...óriási!
2016. dec. 26. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!