Nektek melyik szakításotokon sikerült a legnehezebben túltenni magatokat?
Figyelt kérdés
Mennyi időbe telt? Meddig jártatok? Miért szakítottatok?2016. júl. 25. 09:17
1/8 anonim válasza:
na ez kicsit vicces lesz :)
14 voltam, 28 nap volt, 7 év depresszió követte (más dolgok is közrejátszottak utólag)
megfojtottam a szeretetemmel...
nem ő hiányzott, hanem inkább a szeretet, meg később a magány volt ami fájt, de nem mertem kapcsolatot kezdeni, mert féltem a csalódástól...végül 21 évesen lábaltam ki belőle...
23F
2/8 anonim válasza:
a legutóbbi.. 17 évesen kezdődött, egy iskolába is jártunk :D 5 hónapig tartott, az ok lényegében az volt, hogy ő tanulni akart, és az életét külföldön élni mindenképp, ott is tanulni, én meg.. hát nem vagyok olyan jó tanuló.. ezért mielőtt még nehezebb lett volna szakítani, különmentünk.. az volt májusban.. azóta is nagyon fáj.. bár nemrég kezdődött, mintha évek óta lennék már egyedül.. remélem, hamar vége lesz már..
3/8 anonim válasza:
Érdekes, hogy ami a legrövidebb kapcsolatom volt, azon léptem túl a legnehezebben. Már előtte is régóta tetszett az a pasi, de akkor foglalt volt. Majd szakított a barátnőjével, én is épp szabad voltam, és akkor jókor voltunk jó helyen. Nagyon boldog voltam mindössze egy hónapig. Ugyanis egy napon mondta, hogy elmegy az exéhez a ruháiért, és akkor telefonon közölte, hogy kibékültek. Nagyon nehezen léptem túl rajta, és sokáig nem találtam a helyemet.
4/8 anonim válasza:
a legutobbi...4 evig voltunk egyutt, eljegyzes is volt es vegul en leptem ki a kapcsolatbol, m bar emberkent szerettem, de alapveto ertekrendbeli es szexualis problemaink voltak, amire nem lehetett egy hazassagot es egy eletete alapozni sajnos. Kb 1 ev volt, mire sikerult tultennem magam rajta.
5/8 anonim válasza:
Összesen kb 3 év volt, az első szakításunk nagyon fájt, ha ettem valamit rögtön ki is jött, ha láttam egy szerelmespárt akkor sírtam. Nem tudtam elviselni, hogy más lányokkal jár bulizni, flörtölgetett. Naív voltam akkor, és elhitette velem, hogy ez normális, és még én éreztem magam szemétnek. Ez kb 2 hónapig tartott, aztán újra összejöttünk (de minek?!). Utána kb 1 év után újra szakítottunk a fent említett okok miatt, utána kiderült, hogy hosszú időn keresztül csalt meg lányokkal. Utólag rájöttem, hogy azért lehetett velem, mert nagyon szeretett élősködni a szülein meg rajtam, mert a munka túl piszkos volt neki.
6/8 anonim válasza:
Az elsö.. 15 voltam. 8 honapig voltunk egyutt. Nehezen engedtuk el egymast mindketten. Harom eve tortent, azota is kegyetlenul faj.
7/8 anonim válasza:
Amikor otthagytam erte a csaladot es a baratomat. Orola meg kiderult sok parhuzamos kapcsolata volt es vegig a szemembe hazudott. Ilyet nem lehet kiheverni. Egyszeruen orokre megmarad csak idovel kevesbe lesz elkeseredett az ember.
8/8 Gömbös Gyuri válasza:
Hát 5 hónap és 23 nap voltunk együtt. A csaj szedett fel ami koránt sem meglepő a mai világban.. második kapcsolatom volt.. és nehezen tettem túl magam rajta(4 hónap alatt), hisz nagyon megszerettem őt, de egyik nap rájöttem, hogy megcsalt.. ( Hűtlenség, ami ma már nem meglepő).. akitől nem várná el az ember egy kicsit sem, semmi rosszat. ABBA CSALÓDIK A LEGNAGYOBBAT! És akár hangzik negatív válasznak, de ma már egy rendes nő olyan ritka mint a fehér holló. És jobb szingliként élni úgy, hogy néha magányos vagy, mint sem olyan kapcsolatban amire azt hinnéd a világ legboldogabb embere vagy és közben a legnagyobb hazugság ami életedben megtörténhetett veled.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!