Nektek nem szokott ilyen érzésetek lenni?
Figyelt kérdés
Valamiért nincs olyan ember körülöttem akivel mindent megtudnék osztani,van mindig pár olyan téma amiről nem tudok beszélni szóval sok embernek elmondok különféle témákat meg beszélgetek velük de nincs egy olyan ember se akivel mindent megtudnék. Sokszor szeretem magam lelkileg ostromolni olyanokkal hogy régi beszélgetéseket olvasok vissza ahogy 1-1 volt barátnőm szakított velem,néha úgy érzem kell 1-1 ilyen este valamiért jó érzés valahol de közben nagyon lepusztít,ti nem szoktatok ilyet csinálni vagy veletek nincs ilyen? 24/F2016. dec. 22. 18:11
1/2 thuesday válasza:
De de, én is ilyen vagyok. Igaz én nem olvasgatok vissza, inkább törlöm az egész beszélgetést. Ha valamit el akarok mondani, (nem egy konkrét személynek, hanem csak ki akarom adni magamból) akkor magamba elmotyogva elmondom fürdés közben, ahol senki más se hallja.
17L
2/2 anonim válasza:
Én is úgy érzem, hogy nincs egy igaz barátom sem. 43/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!