Nektek szokott ilyen érzésetek lenni?
Figyelt kérdés
Néha azt érzem, hogy haza akarok menni pedig itthon vagyok. Nem tudnám megmondani, hogy hol van az a "haza".
Itthon, ahol most lakom jól érzem magam tehát nem azért van mert nem érzem otthonomnak.
Nektek szokott ilyen lenni? Mitől lehet? Esetleg előző élet miatt?
2016. máj. 13. 08:51
1/7 anonim válasza:
Én csak azt érzem néha, hogy el akarok menni innen egy jobb helyre.
Lehet, van valami, ami hiányzik az életedből, ezt szeretnéd megtalálni.
2/7 anonim válasza:
Én nem hiszek az előző életben meg a reinkarnációban, de szokott lenni ilyen nekem is. Most nem mondom melyikben de néha már nagyon várnám a túlvilági életét, mert ez a föld... maradjunk annyiban hogy rossz a másik szó helyett. ;)
3/7 anonim válasza:
Szia! Én nagyon sokszor érzem azt hogy ez a föld nevű bolygó nem az otthonom és haza akarok menni.,Mintha egy idegen lennék itt..és túl akarnám élni az itteni életet azt az időt amit itt töltök el. Persze ugyanakkor boldog vagyok itt és szeretek élni! Tudom miért vagyok, a két lányom miatt,De amúgy... Szóval néha úgy érzem mintha egy idegen "átutazó" lennék csak itt.. :-)
4/7 anonim válasza:
hallgass zenét vagy nézz comedy -ket egyszerűen csak nem vagy az optimális komfort szinten hívj meg barátokat csinálj valamit hobbit :)
5/7 anonim válasza:
Én is haza vágyok. És fogalmam sincs hol van az, "otthon". Én úgy érzem, ezt a szót egy ember jelenti számomra, nem egy konkrét hely. Vagyis de, ott lenni mellette, vagy csupán kapcsolatba kerülni vele. De nem tudom ki az, és nem tudom hol van.
6/7 anonim válasza:
Nekem olyan érzésem szokott lenni hogy ha történik velem valami jó vagy rossz akkor olyan mintha már megtörtént volna réggeben is pont akkor és pont azon a helyen!
7/7 anonim válasza:
Én körülbelül mindenhol mondogatom, de inkább pszichológiai téma miatt. Úgymond csalódok a környezetemben, és utána mondogatom, hogy haza akarok menni... Közben itthon vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!