Szokott De ja vu érzésetek lenni?
Vagy inkább gyermek ill. tinédzserkorotokban volt inkább jellemző ?
Ti honnan 'éreztétek',hogy ez már megtörtént veletek?
( maga az az érzés,hogy 'én már jártam itt' v. esetleg megálmodtátok?)
Én megálmodni szoktam ezeket a dolgokat.
Nekem egyszer volt, de nem jó.
Az álmomban egy erdőben voltam, nagyon hideg volt, féltem és rázott a hideg, sokáig kiabáltam ameddig megérkezett a segítség. (17 éves voltam)
Tavaly No-ban elhagyott a csoport, a rossz ösvényen mentem tovább és eltévetdem az erdőben. Kezdett sötétedni, hideg volt, fáradt voltam, s kezdett rámtörni a pánik, mire kb. 6 óra múlva eszébe jutottam az egyik csoporttagnak, felhívtak, mondtam, hogy egy tavas/barlangos résznél vagyok, a jobb oldali ösvénynél jöttem tovább. S egy bő fél óra múlva értem jöttek.
Közben eszembe jutott az álmom...! (18 voltam)
19/L
nekem szokott lenni néha meg régebben is volt(14 vagyok).
nem álmodtam, hanem éreztem, hogy annyira ismerős(nem azért, mert otthon vagyok:))
14:04 vagyok!
Mert egy jó darabig mentem, hogy majd csak megállnak pihenni s utolérem őket (mert voltak velünk idősebbek is).
Aztán mikor semmi, gondoltam telefonálok, és szólok, hogy várjanak meg, de az egyetlen ember akinek tudtam a számát, bennhagyta a szálláson a telefont, s mivel nem voltunk közvetlen ismerősök, nem tűnt fel neki, hogy hiányzom. Így csak a szálláson vette észre, hogy hívogattam, és egyszer visszahívott, mondtam, hogy mi történt. S ő azonnal intézedett!
Tanulság: Mindig szólj valakinek, ha egy pillanatra is elmaradsz a csoporttól -vagy kérd, hogy várjanak meg-, s kérj telefonszámot több embertől!
Megint a 14:04. :)
Amit a mai napig nem tudok, hogy miért azt az ösvényt választottam, s ilyen kis szemét elágazásoknál miért nem írják ki, hogy mi, merre visz.
Mostanában elég gyakran van!
De nemek inkább olyan, hogy ha ránézek valamire, akkor olyan, mintha ezt már láttam volna,vagy megtortént volna velem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!