Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit szoktatok csinálni, ha...

Mit szoktatok csinálni, ha már megőrültök a magánytól?

Figyelt kérdés
Iváson kívül.
2016. nov. 30. 13:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
65%

Kockulj valamivel gépen, vagy tépjél be. Ha vna kutyád, foglalkozz vele, olyan nics, hogy egy kutya ne szeressen valakit.

Én kb ezeket szoktam.

2016. nov. 30. 17:37
 22/30 Someone Alone ***** válasza:

"Fejlesztheted magad spirituális vonalon, és kikeresed az okát, hogy miért vagy magányos."

A szcientológia egy áltudomány. Ebbe beletartozik az ezotéria, és a spiritualitás. Ez csak azoknak "jó", akik vevők rá, esetleg hisznek benne. De semmit nem lehet megoldani vele. A képzelet és a tudatlanság irányítja az egészet. Mindenki azt képzel be magának, amit akar, és ha nem képes elfogadni, hogy vannak emberek, akik nem keveredtek bele a szcientológia szerteágazó alfajaiba, hanem mindenáron kitart az általa választott áltudomány mellett, még tudatlan is. De ez még a rosszabb eset...amikor valaki nem hajlandó elfogadni más álláspontját, hanem csak az van, amit ő összeszedett és beképzelt magának. Aki esetleg nekem esne, hogy még én vagyok tudatlan, amiért nem fogadom el a szcientológia semmilyen ágazatát, én nem azon emberek véleményét tagadom meg, akik ebben hisznek, hanem számomra ennek az egésznek nincs jelentősége, mert tudom, hogy csak egy áltudomány, ami erről sokat elmond.

2016. nov. 30. 19:23
 23/30 A kérdező kommentje:
21# Állandóan kockulok xboxon is,de attól még k.vára egyedül vagyok...Kutyám nem lehet.
2016. nov. 30. 20:23
 24/30 anonim ***** válasza:
#22 Ez esetben mit ajánlasz a kérdezőnek?
2016. nov. 30. 21:23
 25/30 anonim ***** válasza:
A sport leköt? Köz nincs,csak ne szemvedj. Ok?
2016. nov. 30. 21:30
 26/30 anonim ***** válasza:
A sport leköt? Köz nincs,csak ne szenvedj. Ok?
2016. nov. 30. 21:33
 27/30 anonim ***** válasza:

gondolkodom-tanulok, cselekszem.

Pontos tervet próbálok összeállítani azért, hogy kielégíthessem társas szükségleteimet.

És megvan az a képességem is, hogy nem bolondulok bele a "most-azonnal" dologba, hanem képes vagyok időben eltolni a szükségleteim kielégítését, pl a társaság iránti szükségletemét.

Sokáig nem ment, de aztán meglett minden tudásom. Sokat tanultam önismereti-kommunikációs könyvekből, és persze sokat gyakoroltam, és tanultam minden kudarcból :)

Nekem a netes ismerkedés vált be. Ott van idő a korábban tanultakat hosszasan átgondolni, és a legmegfelelőbb dolgot írni, önmagamat adni.

2016. dec. 1. 01:51
 28/30 A kérdező kommentje:
Én már 5 éve próbálok a neten ismerkedni,de mindig csak vita lett a vége...Szóval már az is felejtős.Sportoltam is régebben,de nagyon fájt a hátam,ezért abbahagytam,mást meg nem akarok sportolni. (Amúgyis csak itthon edzettem,mások előtt rosszul vagyok).
2016. dec. 1. 06:12
 29/30 anonim ***** válasza:

Vitában mi a rossz? A vita az egyik leghasznosabb dolog a világon! Csak meg kell tanulni kezelni-kommunikálni, win-win szituációt elérni, vagy minimum kompromisszumos megoldást.

Ha neked a vitából bajod van, az nem vita, hanem veszekedés... :)

2016. dec. 1. 12:24
 30/30 anonim ***** válasza:

Szerintem neked csak egy jó beszélgetés kéne!! Már csak meg kéne találni hozzá a személyt! Ha van kedved esetleg irhatsz, kortol nemtől függetlenül.

25 N

2016. dec. 4. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!