Már élni sincs kedvem a magánytól, mit tegyek?
Felemészt a magány. Élek az üres lakásban egyedül, csak a világháló köt össze az emberekkel. Szeretnék egy társat magamnak, millió kérdést beírtam már, de nem lelem a módját, hogyan találjam meg. Pszichológusnak is elmeséltem már, de ez sem segített.
Már előkészítettem egy hangszórókábelt a hálószobába, hogy amikor már végleg nem bírom, felakasszam magam. Nem vagyok depressziós, de a magányt már nem bírom elviselni.
Bammeg, hajítsd ki azt a kábelköteger az ablakon de azonnal! Ha az interneten könnyebben beszélgetsz, társkereső. Járj el helyekre, közösségi rendezvényekre, sportolni, sétálni/kutyát sétáltatni, stb. Keresd fel régi osztálytársaidat. Dolgozol? Akkor teremts kapcsolatot a munkatársaiddal! A pszichológussal talán beszéld meg, miért lehet ez, az alapján küzdd le, és ne add fel, próbálkozz! Rádtalalál az a valaki, vagyis rátaláltok egymásra.
Keress fel egy egyházi csoportot (temérdek van, ha ateista lennél, bocsi!) és ott beszélgess el az atyával/vezetővel, hátha. Bár az a hely ugye elsősorban nem erre "való", de nem kizárt, hogy megismerkedsz ott valakivel! Nagyon boldog és egyedi, érdekes és értékes közösségekbe csöppenhetsz bele ilyen módon.
De hajítsd ki azt a kötelet! Komolyan. Légyszi!
fogadd meg a doki tanácsát-
mit tegyél? ismerkedj!
Akár online, akár személyesen...
Például mi a hobbid? A hobbid végzése közben tudnál ismerkedni?
Van kutyád esetleg? Sokan kutyával ismerkednek és nem is kevés sikerrel...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!