Nincs kedvem az élethez! Mit csináljak ha minden napom pocsék?
Rossz hozzáállásod miatti dolgok rosszul kezelése miatti tudatalattid negatív befolyásolását felül kell írnod tudatosan. Mindenki csak ember, X személyiséggel, X intelligenciával, X tudással, stb. Ha félénk vagy, csak kellemetlenül érzed magad ami miatt nem magad mutatod, így kevesebb esélyed van másoknál, ami mellékes félénkség miatti nem kommunikáció kezdeményezéshez.
Ez nem igazán sors. Ha negatívba merítkezel, negatívat vonzod be. Ha másodállásod helyett oly helyekre mennél csoportokban ismerkednél ahol van esély te személyiségedhez passzoló személyiségű emberekkel megismerkedni, már nagyon sokkal megszoroztad esélyeidet céljaid elérésére.
Akard dolgokat, vonzd be őket s tegyél értük.
Ez nem véletlen. Te változni kevés akarásod eredményezte.
Sose lesz nőm, lúzer vagy, nem tudok ismerkedni helyett, sok nő van akinek sok szempontból én lennék ideál, bármikor megváltozhatok, akaratom nagyobb tudatalatti gátlásaimnál.
Ha tényeket realizálsz, aránylag könnyű felül írni tudatalattid minden szinten. Ezzel akár minden negatívumot eltüntethetsz életedből, nem csak félénkséget s más gátlásokat.
Mivel kedvetlenséged élethez csak ebből fakad, változtass hozzáállásodon s megváltozik életed.
Pszichológus! Nem szégyen hidd el. Én is jártam elég intenzíven több mint 2 éven át heti 2 alkalommal, és teljesen megváltoztatta az életem. A szégyen sokkal inkább az, amikor valaki nem vállalja fel a problémákat és gyáva módon a szőnyeg alá söpri inkább -felkeresni egy szakembert ehhez képest 100x bátrabb tett.
Persze erős túlzás azt kijelenteni, hogy egy pszichológus az oka minden változásnak az életemben; első sorban én kellettem hozzá meg egy erős elhatározás. De anélkül a segítség nélkül amit csak egy pszichológus tud, nem sikerült volna kitörnöm az önbizalomhiánnyal, szorongással telt szürke hétköznapjaimból.
Illetve saját "terápiám" volt még a meditáció-jóga, a rengeteg elgondolkodtató könyv/film amit falok mai napig, ha már az evés, eközben lefogytam vagy 18 kg-t és az utazás is efféle hasznos kikapcsolódásnak számított, mivel segített sokkal nyitottabbnak lennem a világhoz. Meg úgy önmagamhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!