Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Annyira magányos vagyok. Mit...

Annyira magányos vagyok. Mit tegyek? 26L

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, minden társaság lassacskán felbomlott. Nincs kikkel beszélgetnem, eljárnom bárhova és ez nagxon elkeseredetté tesz. Vagy dolhozom vagy alszom hogy ne is kelljen semmire gondolnom.

Biztosan nyominak tartotok, de inkább segítségre szorulok.

26L Mosonmagyaróvár

2016. nov. 20. 16:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Lelkizhetünk, ha van kedved.

Írhatsz bármikor bármiről bármennyit.

Elolvasom,válaszolok.

F

2016. nov. 20. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok. Bár én úgy próbálom megoldani, hogy egyedül is el járok ide-oda. Igaz néha elég hülyén érzem magam, hogy mindenki társasággal megy, vagy a párjával én meg becsörtek egymagam. Lassan már kezd rendszeressé válni, hogy moziba is egyedül megyek. Egy biztos, én nem mondtam volna le a mozit semmi pénzért. :D

25F

2016. nov. 20. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ha olyan közel lennék az osztrák határhoz, biztos átbiciklizgetnék sokszor. Ott van egy nemzeti park is, meg Pozsony is, mászkálnék ide-oda. Mert én is magányos farkas vagyok, korban hasonló. De egyedül is élvezem az életet. Minél jobban élvezem egyedül, annál több ismerősöm, társaságom lesz. Furcsa, mi? Próbáld ki. Vagy ha van kedved, írj.
2016. nov. 20. 23:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia

dehogy vagy nyomi...

sajnos ebben a rohanó világban egyre több ember magányos.....

Mit tegyél?

keress hozzád hasonló társakat és járj el velük...

Nekem is ez segített

ha bármi kérdésed van írj akár privátban is

2016. nov. 21. 15:56
 15/16 anonim ***** válasza:
En szerelmes lettem a kérdezőbe!!
2016. nov. 21. 17:07
 16/16 A kérdező kommentje:

Járkálok én :) nyaralni és túrázgatni is csak egyedül megyek. Ezt a részét mondjuk szeretem is. Senki nem cseszeget, hogy hová megyek, mikor jövök. Én sem tudom sokszor és ez benne a felszabadító :)

De most sajnos nem olyan az idő hogy túrázgatninlegyen kedvem :)

2016. nov. 21. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!