Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról ha valaki vágdossa magát?

Figyelt kérdés

Szerintetek miért csinálják? Mi értelme van?

Negatív kommenteket kérlek mellőzétek.

2016. nov. 19. 12:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jelezni szeretne a külvilág fele, hogy vívódik magával, egyfajta segélykiátás, hogy halgass meg és segíts.
2016. nov. 19. 15:49
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Úszómesterként dolgoztam nyáron egy aquaparkban, és nem egy olyan lányt láttam, akin vagdosásnyomok voltak. Kinek a kezén, kinek a lábán... Egyikük sem tűnt szomorúnak, ugyanúgy, boldogan csúszdáztak, fürödtek mint akárki más. Csak sajnos örökké ott fogják magukon hordozni annak a jelét, hogy valaha nagyon rossz lelkiállapotban voltak. Nem ítélkeztem, mert nem az én dolgom. Sajnáltam őket, és szerintem ha visszafordíthatnák az időt, nem vagdosnák magukat. Sokan megnézték őket amúgy.
2016. nov. 19. 19:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2016. nov. 20. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy időben én is csináltam,mondjuk én mai napig sebzem magam,tulajdonképp a vagdosást azért kezdtem el,hogy hátha leszokom majd a marásról,mert a lábaim és kezeim tele vannak hegekkel.. De ez nembjött össze,ettől csak nég több és még több seb volt a testemen. Mégjobban gyűlöltem magam. Igazából ez figyelemfelhívás,önutálat és nyugtató
2016. nov. 20. 16:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Én azért csináltam, mert sehogy máshogy nem tudtam levezetni a feszültségemet... Titkoltam mindenki előtt, tehát semmiképp nem figyelemfelkeltesnek szántam.

A "negativ kommentek" alatt valószínűleg a bunkosagokat értette a kerdezo... Szegeny emiatt csak megtöbbszöröz kapott belőle...

2016. nov. 20. 19:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia.

Sajnos én nem a netes cikkek alapján fogok hozzászólni, és nem is az unokatestvérem anyjának keresztapjának a kutyája tapasztalatait írom le.

Lassan két éve vágom magam. Nem tudom letenni. Abszolút. Eddig leghosszabb kínkeserves idő amit nélküle kibírtam az három hét.

Ha ideges vagyok, ezzel vezetem le a feszültséget. Ha dühös vagyok, úgyszintén. Ha üres vagyok, legalább a fájdalmat érzem. És egy fajta "önbüntetés", úgy érzem megérdemlem...

Kort, nemet nem írok, max privátban.

2016. nov. 23. 23:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. dec. 2. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!