Az alábbiak miatt érthető lenne, hogy nincs barátnőm? Elképzelhető még egy hozzám hasonló?
Figyelt kérdés
Nem voltam, sosem vagyok a társaság középpontja, enterténer. Nem is igazán vonz a nagy társaság. A gépzenét, bulikat, bugyuta, üres tartalmatlan filmeket sem szereztem. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt semmilyen mértékben. A páromnál sem tolerálnám a dohányzást, az alkoholfogyasztást elfogadom, ha nem akarja rám erőltetni. A mainstream szórakozás tőlem távoli dolog. Mindig szeretnék visszaröppenni a múltba, az értékeket átmenteni más korokból. Nézek régi Ki mit tudokat, hallgatok jazz-t, classic rockot, bluest. Mondják, meg kéne nyílni az újnak, de nem megy. A gagyi, a giccs számomra nem befogadható. Ki tudja, vajon van-e még valahol a világon hozzám hasonló. Azt írják, mindenkinek megvan valahol a másik fele, mégis azt érzem, nekem nincs.2016. nov. 18. 00:38
41/42 A kérdező kommentje:
Azt nem gondolom, hogy fölényes lennék. Amikor leültem beszélgetni emberekkel, akkor is pár percet beszéltek velem, aztán bocsánat, nekem mennem kell. Nem volt érdekes számukra, amit mondtam.
2016. nov. 22. 23:15
42/42 anonim válasza:
Kicsit (a régebbi) magamra emlékeztetsz.
Nagyjából pont ilyen voltam én is azt hittem, hogy special snowflake vagyok 😂 rohadt unalmas és idegesítő lehettem szerencsére kinőttem és elkezdtem szocializálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!